Nasi kerabu di hari rabu ๐Ÿ˜Š

assalamualaikum
salam rabu
good morning!!!

pagi ni mengigihkan diri lajak ke ampangan jab
gara2 nak makan nasi kerabu di hari rabu 
he he he
alhamdulillah...dpt apa yg dihajati
nasib baik sampai opis dapat lagi parking yg dekat

mentang2 la esok in sya Allah kita semua start puasa
nak gak bfast nasi kerabu kan
walaupun tadi usha2 jugak nasi dagang
buts....ops....sabar sabar

so pagi ni menu bfast nasi kerabu di hari rabu la Mummy Ayu
kawan2 bfast apa?

have a good day
moga yg baik2 saja utk kita semua
aamiin...
 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. vkend aritu aku bfast nasi kerabu...pg ni tmpt tapau fav tk niaga...dh cuti sempena nk ramadhan so tkde la bfast

    ReplyDelete
  2. aku pagi tadi after soooo long tak breakfast during weekdayss..harini aku makan nasi lemak sbb semalam lupa nak dinner. aku minum nescafe je

    ReplyDelete
  3. breakfast bihun goreng hari ni hehe

    ReplyDelete
  4. Meriahnya nasi kerabu di hari Rabu. Saya pagi tadi makan nasi lemak daun pisang :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...