Unlock My Boss

abis cita The Glory hari tu
Mummy Ayu dok layan citer ni plak
Unlock My Boss
mula mcm emmm... x best je
sekali baca review & bila dah setengah ep 1 tu
ok..layan gak la
walaupun cita yg x logik
but....for fun..ok je

citer ni mengisahkan CEO Silver Lining ni
bukan hero tau... sbb hero mamat yg baju kotak2 ni

yg sebelah tu
CEO tu..terperangkat dlm hp
and hp tu..hero ni yg jumpa
so...CEO ni minta hero tlg selamatkan dia
plus ganti dia jadi CEO utk cari siapa yg buat dia jadi mcm tu
emmm?

x logik kan
mcm mana la plak leh masuk dlm hp
but kelakar pun ada
so....drp seorang pengganggur
hero ni jadi CEO
hah gitu kan
and kebetulan jugak hero ni memang minat & belajar bab berlakon2 ni
so..hidup & menjadi je dia jadi CEO tu

heroin nya plak
secretary CEO tu
mula2 dia x  tau
but lama2 dia tau jugak 
and dia yg byk tlg utk selamatkan boss dia
and cari siapa yg jahat buat mcm tu

citer ni ada 12 ep jer
so far Mummy Ayu dah sampai ep 8
best je....layan
x sabar nak tau ending nya
mcm mana la CEO tu leh masuk dok dlm hp

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Macma menarik..akak semalam habis The Glory 2, ni tengah tengok Taxi Driver

    ReplyDelete
  2. fuhhhh laju betulπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ sy kalau tgk kdrama ni, 1 epi sehari pun payah habis. ada je halangannyaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    ReplyDelete
  3. Saya teringin nak tengok film lama
    " Ranjau Sepanjang Jalan"..mana nak cari...huhuhu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...