How long?

tajuk....amboi bukan main lagi
masalah yg problem nya
berapa lama lagi nya nak ok internet kat opis ni
adei la... nasib baik la keja x memerlukan sgt internet
but kalau ada internet kan senang
whatsapp web bagai
emails...google calender
ni tak ... semua guna hp
๐Ÿคจ๐Ÿคจ๐Ÿคจ
sehari dua, bertabah lagi...
ni dah masuk hari rabu dah

nak complain pun adventure gak
sbb kadang2 ok, kadang2 x ok
mcm biskut chipsmore plak

kena pikul laptop ke gi opis mcm ni?
๐Ÿค”

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. ini jugak masalah kat office akak la ni...pagi xde internet ye..internet on pukul 8.30am...every day...geram aje...

    ReplyDelete
  2. Erm kerja saya memang guna internet.kadang sakit hati internet kat ofis ni

    ReplyDelete
  3. hehheh saspens japppp anyway, wifi kat uia ni pun sama jugak, selalu ajer mcm siputttt

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...