Tukar koko lagi

alkisah nya princess sorang ni
merangkap anak bungsu gitu kan
so....melayan karenah dia jer la 
walaupun dah besar dah

kisahnya ..tukar koko baju beruniform lagi
this year dia join Kadet Remaja pulak
semalam with her new uniform

since last year lagi dia nak join kadet remaja dia
but..dah penuh
tu yg dia join puteri islam
yg geram nya...baju puteri islam pun baru beli hujung tahun lepas
termasuk la tshirt pink tu..baru pakai sekali
tetiba....ni nak tukar koko
but...Mummy kan
bebel2 pun..layankan jugak la

dia la yg paling kerap tukar koko badan beruniform ni
pandu puteri darjah 6
masuk form 1...Mummy Ayu suruh terus je pandu puteri
but x nak
nak join kadet polis..but x boleh
ntah kenapa ntah
dia kena join puteri islam
form 2 pun x tukar..
sekali form 3 ni..dia tukar plak kadet remaja
emmm...dlm almari tu 3 uniform dah ada
emmmm.....
nak kata apa kan
janji dia happy



 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. Hehehe..anak bongsu kan...kena la ikutkan..yg anak tunggal sorang tu pun sama..pendirian x tetap orang kata

    ReplyDelete
  2. Ok la tu..boleh rasa pengalaman semua unit berunifor...Sijil pun nanti banyakπŸ‘

    ReplyDelete
  3. hehheeh bertabah la mummy oiii!! tapi x sayang ke tukar2 baju uniform ni...?? bkn akan amek merit ke nnt hujung2 tahun sekolah form5? eh eh lupa plak... ada ke merit eh hahaha

    ReplyDelete
  4. Hahaha! Takpe la MA, baru nampak meriah sikit cv sekolah utk apply masuk uni nanti πŸ˜‚

    ReplyDelete
  5. Tak dapat kadet polis, kadet remaja pun boleh. Cenggitulah ibu-ibu ni bebel tetap kena bebel tapi ikut juga kemahuan anak-anak kan..kan...hehehhee

    ReplyDelete
  6. Ingat koko apa tadi. hehe. sabar jelah Mummy. Al the best Iris. pasni jangan tukar lagi ye. hehe

    ReplyDelete
  7. tu namanye membina Jati diri.. hehe

    ReplyDelete
  8. my 2 boys memang join kadet remaja ajer heheh so memang pakai baju warna ijau tu :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...