Ian......yum yum...& Iris....tak abis2...

Ian......yum yum...& Iris....tak abis2...

follow up entry ari tu ... malam tu balik...saja2 posing2 ngan Ian... puas ajar dia pose mcm nie.. he he he.. Mummy ko nie macam2..... mamam...

Read more
takde niat pun nak beli..tapi ter....

takde niat pun nak beli..tapi ter....

semalam kuar lunch.. memang niat..nak gie mamam...jenjalan... takde niat pun nak shopping..... sekali ternampak baju bebudak... memang ...

Read more
Nak masak pun kena tipon dulu ek?

Nak masak pun kena tipon dulu ek?

hari rabu lepas... nak masak lauk nie...... lemak labu... kira 1st time la masak sendiri ni tetiba tak sure plak mcm mana so..kena la ...

Read more
Happy weekeends and happy, happy, happy!!!

Happy weekeends and happy, happy, happy!!!

happy weekends kengkawan....!!! Mummy Ayu extra happy sbb..... v v v v v v minggu depan boss takde.... outstation and... v v v v v happy la...

Read more
Jangan tak caya..hari nie kami diet....

Jangan tak caya..hari nie kami diet....

ok..story wajib..tia2 petang jumaat.. kalu ada party la..he he he... ari nie..just 3 of us.. mcm yg diupdate oleh Suziey kat FB tadi.......

Read more
Congrats to all 3 lucky winner!!!

Congrats to all 3 lucky winner!!!

ok..yg ditunggu2... keputusan untuk giveaway Mummy Ayu tu... 1st nak ucap tq soooooooo much pd semua yg sudi join!!! sayyyanggg korang s...

Read more
Jajan semalam pulak..yum yum....

Jajan semalam pulak..yum yum....

semalam tengah hari..boss ku ada lunch so..PA dia pun...apa lagi..kuar lunch jugak la... he he he.. suka2...kuar ngan Net gie Sogo jer.. ...

Read more
Dah jumaat..bestnya!!!

Dah jumaat..bestnya!!!

as salam....selamat pagi kengkawan semua pagi nie mood ceria & suka & seronoks 1st of coz sbb jumaat.. leh party2 jab lagi.. 2nd...

Read more
Suprise luckydraw...

Suprise luckydraw...

macam yg dikata kat entry update peserta giveaway tadi... ada satu lagi suprise.. ada satu lagi hadiah lucky draw... untuk semua......yg ...

Read more
Ian & Iris...malam semalam...

Ian & Iris...malam semalam...

pic snap malam semalam... Ian & Iris dok layan jajan Mummy belikan masa kuar semalam mamam apa tu? belikan biskut famous amos sorang s...

Read more
Update yg join GA

Update yg join GA

ok..jom tgk.. update sapa yg join ..... 1. Cute Mum 2. Farra Dhelina 3. Ummi Eisya&Amani 4. mama_umar_maryam 5. eB ezrin 6. my s...

Read more
"Closed" blog???

"Closed" blog???

ok dgn rasminya.. Mummy Ayu nak buat pengumuman walaupun sedih, tapi terpaksa jugak.. Mummy Ayu nak 'closed' blog Mummy Ayu nie.....

Read more
Blog MummyAyu Makeover Giveaway

Blog MummyAyu Makeover Giveaway

mcm yg dikatakan tadi.... sempena buat makeover nie.... Mummy Ayu nak buat simple giveaway so..sama2 la kita HAPPY.... senang ajer.... ...

Read more
Jom b'fast!!

Jom b'fast!!

dah penat2 buat part time layan sarapan plak... pagi ni tapau b'fast pancake Mc'D for Ian & Iris so..tapau sekali for Mummy ...

Read more
Pagi2 dtg opis buat part time...

Pagi2 dtg opis buat part time...

as salam..selamat pagi semua lambat lagi baut entry pagi nie sbb...dtg keja pagi nie je... kena buat part time 'aci cleaner" jab....

Read more
Semalam buat sepah,pagi nie dia curi pulak..esok tak tau la...semuanya kerana dia...

Semalam buat sepah,pagi nie dia curi pulak..esok tak tau la...semuanya kerana dia...

lanjutan lagi dari entry semalam pagi .... pagi nie dtg opis...semua ok..tak bersepah dah sekali... nak pakai sandal..... sebelah dah p...

Read more
Tidak sendiri lagi....

Tidak sendiri lagi....

see...mr.frogy kat opis ku sudah ada kawan baru... kalu plushies Ian & Iris dah sampai KL harus la cik frogy nie pun... diterima dr ...

Read more
Semalam hujan..dapat sikit jer...apa tu?

Semalam hujan..dapat sikit jer...apa tu?

semalam kang ujan so..kalu ujan..sejuk.. kalu sejuk...emmm.. sila jgn pikir yg lain yer... sbb nya nei semua cita time balik keja pic ...

Read more