Durian pancake in the making

Durian pancake in the making

percubaan pertama .... setelah lama tinggalkan... dulu masa keja hotel, selalu buat tapi time tu tak tau akan popular mcm nie.. kal...

Read more
Dapat 1 lagi.....

Dapat 1 lagi.....

salam and morning!! salan sabtu! (entry hujung minggu tu..:-)) suka..suka....... :-) sebab.... dapat lagi satu v v v ...

Read more
Buttons.....nak buat apa tu?

Buttons.....nak buat apa tu?

lunch tadi kuar jalan TAR ngan geng2 opis.. nasib tak kuar ngan Net sbb kuar dr opis tadi pun lambat jenjalan..makan A&W... tha...

Read more
Lunch berdua...

Lunch berdua...

nie bukan pic lunch hari nie tapi..pic lunch semalam kami kuar negdate ke Sogo jer semalam suppose nak ke kedai kek tapi.. tuka...

Read more
Nak makan nie boleh???

Nak makan nie boleh???

dalam dok godek2 hp Daddy jumpa plak pic nie yum yum... cedapnya udang tu pus ngan mashed potato kat bawh tu.. mcm cedap jer ka...

Read more
Twilight - Breaking Dawn Part 2.......nak tgk lagi sekali boleh tak?

Twilight - Breaking Dawn Part 2.......nak tgk lagi sekali boleh tak?

semalam balik keja.....berkobar2..... sbbnya....nak gie beli tiket twilight :-) plan asal..nak ngedate ngan Net mcm tahun lepas.. t...

Read more
Malam semalam..........

Malam semalam..........

salam and morning.... salam jumaat.. mood gumbira............ :-) will update lagi.. later :-)

Read more
Chef Daddy shooting

Chef Daddy shooting

last week.... lepas busy ngan pertandingan.. isnin baru nie..Daddy busy nak shooting plak wah. bukan main lagi.. buan shooting ma...

Read more
First time terima tempahan buat choc......Lolichoc Angrybird.

First time terima tempahan buat choc......Lolichoc Angrybird.

emmmmm.... buat choc dah banyak kali dah beratus2 dah buat choc la, lolichoc la...choc oreo la... but nie.. 1st time terima order...

Read more
Daddy menang!!!

Daddy menang!!!

semalam kan Mummy Ayu ada buat entry pasal Daddy masuk pertandingan fruit carving tu kan and.....Mummy Ayu tak tau pun dia menang ke tak...

Read more
DIY ~ Tutorial paper bag

DIY ~ Tutorial paper bag

okies.... nie pun dah lama nak buat  tapi tak buat sampai tertunggu2 kawan nie..... Radziah...salah sorang silent reader blog picis...

Read more
Today is the day!!!

Today is the day!!!

emmm....ada apa ngan hari ini....????? 22.11.2012 tarikh yg cun... emmmm.... v v v v v v v v lagi v v v v...

Read more
List of entry today.......

List of entry today.......

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis!!! pagi nie boss takde so..leh la relax sikit banyak gak dah plan nak buat en...

Read more
Tak puas hati tapi tak reti la nak marah.......

Tak puas hati tapi tak reti la nak marah.......

rasa tak puas hati sangat &  rasa marah sangat but...... tak pandai nak marah2 tak pandai nak bebel..... & tak pandai...

Read more