Deco2 Hello Kitty Party

okies..
meh layan deco2 simple yg Mummy Ayu buat untuk birthday Iris
10.11.12
sabtu lepas
emm..semua pun pink & hello kitty
banner nie Mummy Ayu buat
print last minit jumaat tu...
okay la kan?
nie pic2 Iris
masa birthday..1 tahun, 2 tahun & 3 tahun
and tahun nie... 4 tahun
nie ala2 candy bar la konon
emm....sweet treats for kids..
ada 3 balang..
isi kat dalam
sumi, mentos & choc
apam made by Tok Umi...
pun color pink putih
pas tu ada apam polkadot made by Cik Lela
and ada apam choc pun made by Tok Umi
Mummy Ayu just buat lolichoc..yg ada riben merah tu
and this goodies file untuk kids....



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. wah bestnya semua hello kitty...kalo balqis tgk ni sure teruja sesangat la ni....

    ReplyDelete
  2. ayu...hapy belated bday intuk iris...eceli ila xpaham...ayu buat small party je ke utk iris ke?? tunggu jugak ayu invite kata nak buat party iris.. cecite...tgk coklat tu...terliur ila

    ReplyDelete
  3. kak ayu ni mmg kretif
    byk yg diy je kan? jimat..

    ReplyDelete
  4. dania tgok gambar2 ni terus request nak hello kitty next year...

    ReplyDelete
  5. kalu cam gni gayanya...nak gak jadi anak ayu...hahaha

    ReplyDelete
  6. rajin ayu deco ..kita tinggin gak buat deco2 cam ni mood M manjang hehhe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...