Gather2 ngan blogger @ Dataran Seremban

 petang ahad lepas....
akhirnya berjaya gak gather2 ngan sorang blogger nie
kami sama2 keja kat KL
cuma yg bezanya Mummy Ayu ulang alik ari2..
dia nie every weekend baru balik seremban
pic anak2 kami dulu
emmm...perasan tak .. anak sapa tu?
tak perasan..
ha nie.....kembar..bukan anak blogger tu
tapi anak buah blogger tu....
kenal tak?
ok la....
nie dia.....blogger yg dimaksudkan tu

sbb yg utama kami leh jumpa tu
sbb nak paskan hadiah Hello Kitty giveaway tu
(alamak..hadiah2 yg lain lum sempat lagi Mummy Ayu poskan..sowie ek
dah siap..tapi tak pos2 lagi...)
salah sorang dr kembar tu..adalah pemenang nya
so..alang2 dah dekat Mummy Ayu pun ajak2 gather2..
mulanya mcm tak leh gak
lepas Along dah adjust2...kami pun jani nak jumpa petang ahad tu..kat dataran seremban
so...jumpa la kami
sembang2 kejab..amik2 gambar
pas kan hadiah & Iris pun dapat hadiah gak...
tq so much!!
and...sbb cuaca pun mcm nak hujan
plus Along pun ada nak gie beli barang
so....tak lama sgt la jumpa
apa pun...seronok jumpa Along
harap leh gather2 lagi pas nie.....
dlm keta gak Iris bukak hadiah tu
suka dia...

* seronok leh gather2 ngan kengkawan blogger.

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. alahai....comel kan anak2 kita jumpa..hahahaha...nanti kita plan next gather eh...

    ReplyDelete
  2. mmg seronok bila dpt berjumpa rakan blogger di depan mata

    ReplyDelete
  3. memang best klu dpt jumpa blogger..
    ayu..
    laki aku tokojut bila aku bgthu ko rilek je ulang alik keje dari seremban ke kl.
    ko thu..
    ternganga multu dia smpai takleh tutup.
    ahahha
    *weih..dah boleh komen belum kat blog aku.aku dh ubah setting mcm2 dah

    ReplyDelete
  4. tengok ramai blogger berjumpaler dua tiga harini.. jeles akak...

    ReplyDelete
  5. kenal sangat laaa.. suria amanda a.k.a kembar fafau.. kikiki.. apsal tak roger mekchu sekali? cehhh ada hati nak join..

    ayu, satu hari nnti kita wat gathering blogger seremban nak? tak pernah join lagik.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. alolo..suke iris dpt gift yer..mmg best jmpe n kenal kwn2 blogger nih

    ReplyDelete
  7. anak2 pun dpt kawan baru..suka la diorang tu.. ^_^

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...