Daddy menang!!!

semalam kan Mummy Ayu ada buat entry pasal Daddy masuk pertandingan fruit carving tu kan
and.....Mummy Ayu tak tau pun dia menang ke tak
so..
semalam balik keja..
kebetulan Daddy balik awal sikit
so..lehla sembang panjang ngan dia
tanya la..menang ke kalah?
and.....Daddy kata...menang
tapi dia pun tak tau no berapa
sbb tengok2 dah ada dah hadiah nie
tu pun..dpt 1..letak kat tempat keja
la....
kasi la hadiah best2 sikit
and..
semalam gak...
baru tanya
Daddy carving buah yang mana?
Daddy carving...papaya
punpkin
and
red watermelon
and....
tanya Daddy gak..
buah apa yg senang nak buat?
Daddy kata..buah betik la
sbb lembut
buah tembikai pun senang gak tapi rapuk sikit
so..senang patah
emmm...ye tak ye gak..
watermelon kan crispy
emmmmmm...
pas ni...cita & pic Daddy shooting..
bukan masuk masterchef
tapi....cooking show..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. kreatifnya hubby ayu..kalau along confirm lunyai tuh...

    ReplyDelete
  2. wah tahniah..
    dapat hadiah apa tu..
    ena suka tgk yg buah tembikai tu
    mmg cantik

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH..... MMG CANTIK HASILNYA

    ReplyDelete
  4. Wa...jadi selebriti hubby kak ayu pasni =)
    Tahniah utk daddy ian iris!

    ReplyDelete
  5. Tahniah...cantik hasil kerja tangan Encik suami tu

    ReplyDelete
  6. hebat :) tahniah..kagum sgt tgk ukiran tu

    ReplyDelete
  7. cantiknye!!!
    kita mati hidup semula pon xbole buat mcm ni hahaa

    ReplyDelete
  8. tahniah utk hubby ayu..kreatifnyer... cantik gubahan tu.. utk mh org kawin mmg best ada buah2 cantik mcm tu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...