Project butang weekend lepas.....

last friday kan Mummy Ayu ada beli butang2...
emmmmm..
weekend lepas ............... dok la buat ngan my sis ...Wanie
buat apa???
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
project buat nie....
buat brooch guna butang2 nie
actually my sis dah lama gak buat
dia jual kat kengkawan sekolah dia
so...Mummy Ayu pun join gak...
Mummy Ayu tak pandi buat...just pilih butang
dia yg tolong tampalkan...
and antaranya...
emmmmm..
comel tak
and...
nie..
cute tak???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. comelnya...kretip gitu...
    nanti ayu tunjuk lah gambar yang dah siap

    ReplyDelete
  2. cute sgt2...ooo...ni la keronsang yang Ayu bg along tu eh...wahhhh kretip..pandai dia buat kan...leh jual ni...buat side income..

    ReplyDelete
  3. bestnyeeee lahai..falsya langsung xreti somemore xkreatif..hehehehe

    ReplyDelete
  4. Cantik..buat fm butang boleh tak....

    ReplyDelete
  5. ko komen as what?
    registered user or openid..
    aku nk kena tukar setting tu kot?!
    ke nak kena pop up window.
    maybe sebab tu la kot?!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...