Ian dah dapat dah DVD dia...

DVD...cita apa nie?
emmm........
DVD concert & graduation day tadika dia hari tu..
waktu Cikgu dia kata boleh beli..
bukan main lagi dia..
semua dia suruh beli..
Mummy 1, Tok Umi 1, Mak Tok 1
wah....mcm artis dah....jual CD
nie semalam dapat
balik rumah jer kena layan la
tapi baru tengok 1/2 jer
malam nanti sambung lagi la...
pas tu ..leh pas kat Mak Tok plak
kalau2 Mak Tok nak tengok.....
suka la Ian


* hari nie Ian ada mini sports ay kat tadika
tak tau la menang ke tak tu
tadika dia buat kecik2 jer
parents tak dijemput pun

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...