Simple Giveaway from Mummy Ayu.blogspot

(entry melekat....sila ke bawah untuk baca entry baru..ma acih)

okay..
dengan lafaz bismillah....
Mummy Ayu nak buat satu giveaway simple
untuk semua kengkawan yg rajin berkunjung ke sini
and..rajin baca blog Mummy Ayu nie & tinggalkan pelbagai komen ...
thank you so much !!!
so....here you are...."Giveaway"
as usual.....
giveaway nie terbuka kepada semua follower, 
bukan follower & silent reader blog Mummy Ayu nie..
(maksud..semua pun leh join la)
tempoh giveaway nie..
hari nie..
29 April 2013 jam 12 tengah hari
hingga
2 Mei 2013 jam 12 tengah hari jugak
4 hari sahaja
~~~~~
cara2 nya..
senang jer...
jawab soalan yg dibawah...
tinggalkan jawapan dalam komen..
siap...

soalannya:-
~ apakah minat/ kegilaan Mummy Ayu?

okay..
soalan2nya..senang jer..
rasanya...semua selalu baca blog Mummy Ayu ..mesti tau punya

pas tu...komen sikit kenapa kengkawan suka or datang baca blog Mummy Ayu nie?
or....apa yg bestnya blog Mummy Ayu nie?

okay..tu jer...so..jom join!!
senang kan? 
takyah buat entry pun..
just jawab kat komen box nie..
Mummy Ayu tak kan publish kan jawapan2...
nanti dah tamat..baru dipublishkan...

hadiahnya..of coz la ada FM Penang and .... ada la something2 sikit lagi
3 pemenang Mummy Ayu akan pilih berdasarkan komen yg best, kreatif, ikhlas, jujur...
and
3 lagi pemenang Mummy Ayu akan pilih guna random.org

so..ada 6 pemenang la yer..
so..apa lagi..jom join!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

20 comments:

  1. ok,nk join..

    minat mummy ayu semestinya membaca novel kan?

    sbb syu suka msuk blog mummy ayu pon sbb nak tau update novel terbaru yg best..



    p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html
    thanks!

    ReplyDelete
  2. apakah minat/ kegilaan Mummy Ayu?

    TO OBVIOUS KO MEMANG MINAT NOVEL!NOVEL!NOVEL!!
    baik beli online very single week.
    or beratur panjang2..
    salute dengan ko la...
    aku pun tak rajin baca novel.
    masa nak tuido pun takde.
    ape syok singgah blog ko?!
    of course la ko citer psl anak2..Ian and Iris..
    psl DIY project ko..
    ape lagi?!
    mini baking project dgn bebudak...
    *kdg2 ade entry geng bachelor party ko tu!!
    yadadaydayda!
    memang ke tak
    aku ttp nak fm penang!
    ahahhahaha!!(tak malu betul aku nih!!)

    ReplyDelete
  3. minat ! opkozzz la bace novel !

    ~ suke sbb kak ayu ni selalu update entry ari2..walaupon kdg2 na jarang komne tapi mmg na wajib datang sbb entry kak ayu ni pendek2..best n senang nak baca ! and opkossss la na mmg suke tengok bambam irisss tuuu !

    ~ and one more thing ! na suke tengok gambar2 kak ayu ngan BFF kak ayu, si nettt tuu..lame dh tak tengok gambar korang ber5,,ke Ber4 ?? kak amy, nett, kak suziey,kak watie kan??

    ReplyDelete
  4. mummy ayu sgt2 mnt ngan novel & fridge magnet (FM)
    sy suka bce blog mummy ayu sbb mummy ayu ske kongsi cerita pasal nvel2 t'bru dan m'buatkn sy x sbr2 nk bli n bce smua novel2 y mummy ayu cerita kt sini..

    ReplyDelete
  5. nak join jgk
    dah lama jadi silent readers mummy ayu..tp tak berani nk komen..hihihi :)
    suka baca cerita ian & iris cute tu..
    rasa-rasanya minat/kegilaan mummy ayu ni NOVEL..selalu review novel..entry shopink novel on9..pesta buku..
    pnjang bejela jwpan :)
    salam kenal..

    ReplyDelete
  6. Waaah GA.. meh nak cuba nasib :-)

    Semestinya membaca NoVeL adalah kegilaan mummy ayu..

    Syok dtg sini, sbb n3nya ringkas n padat.. dan meriah dgn cerita pasal anak2x., selain info pasal novel2 bacaan si empunya blog.. :-) kite tak sempat nak baca novel.. so tumpang happy tgk kengkawan jelh..wuu..

    ReplyDelete
  7. berblog, baca novel juga...
    sebab saya tengok dalam 1 hari n3 mummy ayu lebih dari 1, tahniah...

    suka baca n3 rakan dialam maya...

    ReplyDelete
  8. novel dan fm...

    suka baca blog ayu terutamanya bab review novel tu...so senanglah nak mencari novel apa yang best di pasaran berpandukan review yang ayu buat...
    sangat sangat membantu...

    dan satu lagi kita punya minat yang sama...novel dan fm...huhuhu...

    ReplyDelete
  9. daru dulu, x abis ngn novel. hehe

    ReplyDelete
  10. ayu minat dengan NOVEL,FM dan layan citer korea....

    suka baca blog ayu sebab hari2 ayu akan update....kalau penat pun ayu akan update gak....suka baca kisah ian dan iris,kisah masak2 sarapan...

    dalam banyak2 minat ayu tu kita punyer satu minat yg sama iatu kumpul FM......

    ReplyDelete
  11. sweetnyer buat GA nih..

    kegilaan ayu :
    1. novel
    2. citer korea

    suke bc blog :
    tgk si ensem n si princess tulahh..
    dan mmg ayu ni jenis yg amat2 rajin buat biskut kiut2, deco2 utk bday anak2..suke sgt tgk! lagi2 klu dh bergabung dgn bff nett tu,hehehe

    ReplyDelete
  12. Kegilaan ayu adalah :

    1. Novel
    2.Baking cake and choc for goodies. .

    Along suka singgah sini sbb Ian and Iris. La ni x dpt BW secara pukal sbb blogspot dh blocked kat opis..

    ReplyDelete
  13. Ayu... bestnyer....nak join jugak..

    apakah kegilaan ayu??hmmmm byk...
    antaranya...:

    1. NOVEL.... siap buat segment sinopsis novel lg tu..
    2. mengumpul Fridge Magnet... owh... my fav. tooo
    3. tgk cerita Korea... aktress korea comel2 kan??
    4. Baking kek n choc.... owh.. i loike it!
    5. DIY.... apa2 je.. dr bday party ke apa2 majlis.. ayu sgt byk idea n pandai... ila puji bab ni...

    * ayu..brg ila pos last week dah dpt x??? hopefully u like it.. nnt pm ila tau kalau dah dpt...

    ReplyDelete
  14. kegilaan mummy ayu?

    1. novel..
    2. FM..
    3. snap2... blogger tegar kannn..
    4. cte korea...

    yang lain kite tataw laa...
    kite suke blog mummy ayu ni sebab blog mummy ayu ni santai untuk dibaca.. seronok tgok gelagat 2 prince n princess mummy ayu ni.. cute!!
    lagi2 kite penah tgok diorang depan2..tapi takberani tego...

    keep on blogging kak!

    ReplyDelete
  15. Mummy Ayu minat membaca,membeli dan mengumpul novelkan..

    ReplyDelete
  16. jawapan..baca novel n kumpul FM..

    komen..setiap entri yg senang baca n xmeleret..then byk suspen nyaaa...

    ReplyDelete
  17. Mummy Ayu suka baca novel dan gila pada warna pinkkkk...
    ok apa yang saya suka baca blog Mummy AYU ni.. sebab banyak info yg boleh saya dapat, dari masakan, hiburan, makanan, souvenier dan apa saja yang saya nak tahu semua saya boleh dapat dari blog ini.. soo sememangnya setiap hari akan tunggu cerita menarik dari blog ini.. rutin setiap hari masuk kerja.. hik3..
    eizan nor

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...