Kasi ikan makan di pet shop jer..

weekend lepas..
ikut Didi gie pet shop..
biasa la..minat dia kan..
tengok kat situ..mcm2 haiwan ada
semua lengkap..
comel2 kucing, rabbit but..nak dekat jer..
"Mummy..tak nak gie situ..kita takut la"
sapa lagi..budak manja tu la..Iris
so..just tgk dr jauh jer la
nak snap2 pun tak leh..
pas tu..malas nak dgr Iris jerit2 kat atas..
Mummy Ayu turun bawah..
kat bawah tu..ada pond ..and ada fish..banyak sgt
dah mcm kat city park dah...
so..beli makanan ikan..
kasi ikan makan..
baru ok..
Ian..memang suka...
siap request..nak beli ular la, nak beli iguana la....nak beli anjing pun ada
sbb anjing2 kat situ..comel2...
memang ikut Daddy sungguh Ian 
and..meh tgk aksi Ian kasi ikan makan..
bukan main penuh gaya lagi
bukan satu pose jer...
tukar mcm nie plak..
penat berdiri...
duduk plak..
punya la dia leka jer kasi ikan makan
pas dah abis..
"Mummy....esok kita dtg lagi kasi ikan makan kat sini yer.."
banyak la..takkan la hari2 nak gie petshop tu...


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...