Playboy Itu Suami Aku (PISA)

okay..review novel time..
lama jer rasa tak buat review novel kan?
novel nie antara novel yg Mummy Ayu beli masa gie book fair hari tu..
and..serius..novel nie memang best..
Playboy itu suami aku
hasil karya Suri Ryana
penulis yg sama untuk novel Isteri Separuh Masa
and..
so..sapa dah baca 2 novel tu..mesi leh agak la..novel nie pun..best!!!
keluaran Kaki Novel

sinopis kat belakang novel..
and..sinopsis versi Mummy Ayu...

Afina...heroin dlm novel nie..
seorang graduate dlm bidang account
but..keja sementara dekat kedai bunga..

nak jadi cerita..one day..dtg la Raja Adrian..atau pun lebih dikenali sbg King
sbb dia nie memang raja playboy....
dr awal perkenalan mereka..memang diaorang tak ok..
mana tak nya..kena tampar la, kena simbag ngan lopak air la..

but....disebabkan satu perkara...
and..sbb satu perkara nie jer yg membuatkan Fina setuju kawin dgn King
emm....
kawin?
yes ..they get married..
and but..
after 5 bulan usia perkahwinan mereka..
Fina accident & amnesia
lupa ingatan..
yg dia ingat..masa dia baru abis belajar
and..fina serius tak percaya..
dia dah kawin dgn King tu
punya la dia tak sebulu...
manjang gaduh jer..
and Fina bermatian2..mencari sebab..
kenapa dia terima King sbg suami dia dulu
(selain nak tolong Mama King..ubah King menjadi lelaki yg baik)

King plak..hairan & mcm tak percaya yg Fina hilang ingatan
sbb dulu sebelum accident..Fina nie baik..dengar jer ckp dia
but..lepas accident.
Fina suka melawan & memberontak

so....apakah yg menyebabkan Fina setuju jadi isteri King?
and..
berjaya ker Fina dapat jawapannya..
and..mcm mana ngan wedding diaorang?

tu semua..kena la baca PISA nie dulu
serius..memang best..
Mummy Ayu pun..2 hari jer..dah abis baca novel nie...
so...layan la..

kalau nak baca online dulu..
pun leh gak
jengah ke blog Suri Ryana
kat sana ada PISA sampai bab 21

pas tu..baru tau best ke tak?
of coz beli punya la..
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. Saya pun ada beli novel ni masa di PWTC hari tu

    ReplyDelete
  2. bler nmpk je novel nie..teringat kat member kat opis nie..mmg seorang yg gler novel...salah satu novel yg die tgh bace adalah nie la novel nyer... playboy itu suami ku...haha~

    ReplyDelete
  3. Baca sinopsis akak pun dah rasa macam best... :)

    Dah lama tak layan novel ni ;D

    ReplyDelete
  4. tertunfgu jgk novel pn suri nih

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...