Dua-dua katil dia nak....

salam n morning kengkawan semua
selamat hari rabu.....

hari nie last day keja dlm minggu nie utk Mummy Ayu
coz esok Mummy Ayu citi..
bestnya...

pic nie dah lama snap
tapi telupa jer nak share kat sini
kebetulan plak pagi nie mcm no idea jer
so..godek2..jumpa pic nie..

pic nie dlm 2 minggu lepas kalu tak silap..
as usual..
bangun pagi...siapkan breakfast...
pas tu Mummy Ayu mandi
than baru kejut Ian
lepas mandikan Ian tu..tgk Iris nak mcm nie..
dua2 katil pun dia landing
ngam2 plak tu kat tengah2...
emmmm...ganas nya anak dara nie tido
apa lagi..laju la Mummy Ayu snap...
pas tu..sambung keja
siapkan Ian semua
than siap2 nak gie keja
masa nak kejut Iris tu..
aik...dah tukar posisi..
dah menaiarap macam nie
and siap angkat kaki lagi..
alahai..lasak sungguh anak dara Mummy nie tido

jauh beza ngan Abang Ian
sbb Ian tido..tak lasak sangat...
tapi kalau Iris..uuiii..memang scary..
lasak & yg tak tahan tu
kadang2 ngigau..
ngigau makan la, ngigau pukul2 la..
tapi sekali sekala la...
emmm..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. Haha, cute jek perangai dia..
    Sama la mcm nayli ni
    Abg 'sopan' sket time tdo hihi

    ReplyDelete
  2. Byknye ank ptung... Huhu.. Biasa la bdk.. Mmg lau tido ngn kita mmg kna himpit je la...

    ReplyDelete
  3. Wah..teddy bear dia byk la, boleh buat satu famili..

    ReplyDelete
  4. bab ngigau pukul-pukul tu yg menakutkan. pattern tido sama lebih kurang dgn syuhada:-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...