Party Hat


Party Hat

hari tu..masa Mummy Ayu dok BW..
terjumpa la satu blog nie yg organize party2 nie
memang I LIKE la kan
so..Mummy Ayu nak share kat sini...
apa yg yg best kat blog nie....

nama blog nie.....

dah explain la apa yg blog nie buat kan
dia organize kat party2 birthday and
diaorang ada gak buat goodies tuk wedding, birthday and etc....



and they are specialize on....
of coz la birthday party
baru2 nie..diaorang ada launch beberapa theme untuk birthday party

antaranya....

  


Semua theme pun comel2 sgt kan?
And..sure kid seronok & suka la..
And..akan jadi kenangan pada mereka
..

Selain dr itu Party hat juga sediakan ...



Nie....diaorang akan sediakan mengikut tema yg kita pilih...
And..semua nya mengikut budhet kita
Emm..baguskan? 

And selain dr theme2 tu......
Diaorang juga sediakan..
Personalized Party Printables

Kita leh tempah..sticker ker, cup cake topper ker, choc warppper ker
And..lain2 la..mengikut tema yg kita kehendaki..

and..the best part...
Mummy Ayu dah pun terima sample party kit yg diaorang sediakan..
Emmm...
Comel tau..
Yg nie tema assorted design
Sbb..for sample kan..
Jom tengok....
Yg nie choc wrapper...
Size utk choc herseys yg 4 segi tu...

Yg nie plak cup cakes topper..


Yg nie gift tags..
Which is Mummy Ayu dah pun guna utk tag kat hadiah2 pemenang giveaway Mummy Ayu hari tu
Emm..semua hadiah dah pun selamat di pos..tunggu yer..

And...semuanya..

Jadi mcm nie..
See..siap ngan mini bunting lagi
Semua complete....
Just kita tampal2..gantung2...siap!!

so..kalau kawan2 berminat..
leh jengah ke blog Party Hat nie
mana tau......nak guna service diaorang..
and..boleh gak jengah kat FB diaorang
Or boleh teru hubungi diaorang di
SMS/Whatapps: 017 3805560

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. tq sebab share...
    nice la semua nyer. one stop centre gitu...

    ReplyDelete
  2. huhuhu bagus lah..tapi tahun ni dah tak buat besday anak-anak aku..kena tunggu tahun depan pulak..ehhehehe tapi aku prefer lagi time kita arrangekan construction besday party tu..gempak and jimat sikit.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...