Hari nie...Teduhan kasih episod 1...

hari nie....
start satu lagi drama yg diadaptasikan dr novel..
emm..Mummy Ayu ada cerita hari tu..kat sini..
novel nie memang best
and..yg buat lagi best..
barisan pelakon nya yg mantap2..
cuma..masa siaran nya yg kureng sesuai 
jam 7.00 mlm di TV 3 
so..kena tengok jab, pas tu stop..solat than baru sambung balik
but..Mummy Ayu time2 mcm nie.
memang tgh kelam kabut
mana ngan baru sampai rumahnya
nak siap kan anak2..
than nak mandi, nak solat
so..macam tak sempat gak
but..its okay....
sbb leh tgk online kat Tonton.my
emm...
kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. tak minat heroin dia.. tapi minat pembantu heroin - nabila.. hahaha. cane?

    ReplyDelete
  2. bes..bes..mari kita tgk samada ending dia sama ngan novel atau tak. huhu.

    ReplyDelete
  3. tulah ayu...waktu tayangan dia tu tak kena...time tu memang waktu puncak...ngn anak2 lagi kan...itulah inilah...haihhh

    ReplyDelete
  4. ila kalau kul 7 punyer certia mmg xpt tgk la... sibuk msk semua... br balik pun.. tp betl leh tgk kat tonton.com

    ReplyDelete
  5. Ooh dh citer baru pulk ye, dh sllu sgt miss cerita jam 7 ni, mmg time kita kalut2 kan.. apa nak buat..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...