Bulgogi Brothers

kat restoran korea tu..Bulgogi Brothers..
deco kat dalam tu..nice & sedap jer mata memandang
siap ada tv and video klip lagu2 korean lagi
but kami...excited nak makan and....snap2...
Mummy Ayu
Notti Netti..
sampai2 jer.kami dihidangkan dgn nie..
emm..ada keledek, jadung & bean...
layan jer la kan..
pas tu..kami buka buku menu
emm..nak order apa yer?
nasib baik Net dah pernah gie Korea 
so..ada gak la menu2 yg dia dah tau..
and..dgn bantuan adik waiter yg baik & friendly tu
kami pun selamat la order makanan lunch kami..
and..the menu is.....
~ Seoulsik Bulgogi
Bulgogi Bibimbap Set
~Kangdoenjang Set

ha..nama makanan pun dah korea
and..memang best
sbb dah rasa mcm kat korea dah kami....
and.bila foods sampai..
wah..banyaknya..
side dish dia yg banyak.
nie..tak tau menu mana yg punya pun
kami makan jer...
yg tepi tu..spinach, yg tengah tu..sweet potato mashed..and..ada gak campur yg lain..
yg hujung tu..mcm batang teratai..but tak sure la
but..antar 3 ni..yg best..keledek tu..cedap..
 
nie plak..kimci..
emm.semua ni Mummy Ayu rasa sikit2 jer
sbb memang tak suka
Net..hah..nie dia suka...
and..main dish...
emmmm...
nie Seoulsik Bulgogi...
portion nie besar...
kami share 2 org la..
ada beef, ada mushroom, ada glass noodle/suhun..
dia masak kat depan kita..
mcm soup2 gitu..
soup tu..adalah jus pear & apple..
and.nie memang direkomen oleh Net and..memang sgt cedap..yum yum..
~~~~
ha.nie menu Mummy Ayu...
Bulgogi Bibimbap Set
dah memang rasa kat korea dah
makan nasi campu2 nie..
nak kata adik waiter tu..
"ala kak..mcm nasi kerabu"
ha ha ha..
but Mummy Ayu awal2 dah kata ngan Net...aku tak nak telur tak masak nie
so..pas kat Net ..nasib Net ok jer...gaul2 makanan tu
and hasilnya...

nasi kerabu stail korea
rasanya..ok la..cedap gak sbb ada daging, ada sayur..
memang licin Mummy Ayu makan
~~~~
yg nie plak...Net punya makanan..
Kangdoenjang Set
ada nasi, ada salad..and..yg merah2 tu..kuah dia...
ada daging hancur & rasa mcm taucu pun ada..
pun kena gaul2.and baru leh makan...
Net kata ..ok..cedap..and pun licin gak dia makan
~~~
makan daging balut2 ngan salad..
feeling mcm kat korea la kata kan..
and.our food..
see..kan penuh meja kami..
mcm makan berapa ramai jer.
padahal berdua..
:-)
posing2 lagi
and..memang puas hati
cedap & service yg tip top
sapa2 rasa nak feeling2 makan kat korea
sila la ke Bulgogi Brother
di Tingkat 3, Mid Valley..
sebelah ngan Daiso kat atas tu..
and..website dia ..kalau nak jengah...di sini...
Bulgogi Brother nie..ada gak kat Pavi, Paradigm Mall & The Curve
emm....Net..ada rasa nak gie sana lagi tak??

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Amboooi banyaknya mkanan.. enjoy sungguh, sure sendat perut kan.. hehe..sesekali apa salahnya kan.. nk merasa :-)

    ReplyDelete
  2. memang..memang dah nak istiharkan perkara wajib makan kat sana every week eheh bolehhh???

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...