Dah complete dah semua!!!

salam and morning kengkawan semua!!
happy monday!!!

lambat buat entry ari nie
boss takde pun..but ntah la

tipon manjang bunyi
pas tu..kena report ngan 2nd boss la.
surat2 & file semua kena pass kat dia
so...tu yg lambat tu

~~~
okay...weekend yg mcm2 lastweek..
penat pun ada, marah pun ada, geram pun ada
and.....of coz..happy pun ada..
1st..semalam..
berjaya cukupkan semua koleksi hello kitty nie...
emmm.. empat2 dah ada
and....memang pesan2 awal2 ngan Iris..
jgn kasi koyak kotak dia
pas main..masuk balik dlm kotak
sbb..kotak dia comel..
plus pic2 keliling kotak tu pun..cute!
Iris pun suka la..
sbb semua nya dah ada..
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. satu koleksi pun takda lagi .. tak sempat nak beli kat kat mc d hihihihihi

    ReplyDelete
  2. wah..bagusnyer ayu..ila br tau kewujudan bendalah ni last week sbb teringin nak mkn big mac...

    * pasal brg tu eceli sepatutnya smapai since rabu lepas, tp samapai surat je la..huhu.. ila patut bg ayu alamat opis.. camne leh lupa... ptg ni br nak gi pos ofis collect brg sbb khamis n jumaat ila betul2 sibuk... sabtu pos tutup....nnt dah dpt ila bg tau ye.. sory la sushakan ayu

    ReplyDelete
  3. sampai sudah tak pegi pegi mcd nak beli benda ni..

    ReplyDelete
  4. aida da lama tak makan kat mcD.
    tak tau pun pasal h.kitty ni.
    comel!!!

    ReplyDelete
  5. sronokla iris dpt kumpul hello kitty tu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...