My Precious Iris ..... dah ada di Karya Seni online

antara website yg Mummy Ayu suka jengah pagi2..
ialah....website Karya Seni & Kaki Novel...
and..pagi nie jengah2 sana

wah..novel pujaan hati Mummy Ayu..My Precious Iris dah ada dalam pasaran..
see.........
tapi Mummy Ayu dah beli dah hari tu
and..masih dlm pembacaan
chewah..
tengah baca & tak abis lagi pun
novel tu kan tebal
mcm ILUS dulu pun..dekat 2 minggu gak la baru abis..

so..pada kengkawan yg dok cari nak beli novel My Pi nie
leh la ke wesite Karya Seni..
beli secara online...senang jer..
Tempahan secara onli...
dpt diskaun lagi plus postage free

senang jer..
gie website Karya Seni di 
gie daftar dulu..
kat sini..
pas tu dah boleh buat tempahan dah

bayaran plak..
leh guna Maybank2u ataupun CIMB

pas tu nanti dapat email pengesahan tempahan
than..buat pembayaran & emailkan balik slip bukti pembayaran
and then..tunggu jer novel sampai depan pintu
best2!

Mummy Ayu nak order novel yg sebelah My Pi tu
walaupun ada 2 buah lagi novel yg lum baca
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. tegar novel ye?
    bagus sgt... aida suka baca majalah aje. teringin plak nak start baca novel. especially yg da di movie kan kat tv :-)

    ReplyDelete
  2. dah baca nanti citer kat aku ya..nanti baru aku beli buku tu buat stok simpan.,

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...