Dah sampai dah.....

jumaat lepas...
balik keja..
dapat 2 sampul surat
emmm....
dua2 pun sampul yg memang Mummy Ayu tunggu
and.....membuatkan Mummy Ayu tersenyum...
sampul yg pertama...
bukan sampul la..bungkusan
tukang buka....Abg Ian
bukan main senyum lagi dia..
and..isi dalamnya..
apa tu.....
mini wall art yg Mummy Ayu beli kan Street Deal hari tu..
dah siap & dah pun sampai...
nipis & ringan jer rupanya..
ye la...1st time beli kan?
but sgt ok
sbb..nanti nak tampal kat dinding..
takyah ketuk2 paku pun..
just tam[pal double side tape..
dah leh gantung..
and..pic2 yg Mummy Ayu pilih
more ke pic Ian & Iris la...
jangan tidak..
ada sekeping pic terbaru Mummy Ayu ngan Didi....masa kat penang hari tu
and..
pic 1 family..masa hantar Didi gie umrah hari tu
gantung2 nie..keja Didi & Didi lum sempat gantung lagi sbb weekend lepas...Didi busy ngan projek dia..
apa tu..tungguuuu!!!!!

and..second sampul surat
emm...
nie lagi Mummy Ayu suka la
and..terkejut sebenarnya
sbb.....

sampul dr Mr. Nuff
★★★★★
Mummy Ayu tak dpt pun email payment advise
sekali.....sampul dah sampai
plus..rasa mcm dah lama jer cash out..
so..memang tergezut la kan..
apa pun..alhamdulillah...
cek yg ketiga dr Nuffnang

dah selamat pun di bank in semalam....
:-)
and..to Mr. Nuff.
tq so much!!
and.bila nak kasi BE baru kat sini..
kasi la seketul, dua..
please..

now..waiting lagi satu bungkusan
semalam baru order & dah pun bayar semalam juga
and..dia kata nak pos hari nie..maybe esok or lusa sampai la tu
and..bungkusan nie..memang best!! love it & can't wait!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. best nya dpt cek dari nuffnang..saya xmerasa lagi ntah bila??..huhuhu..tahniah mummy ayu..;)

    ReplyDelete
  2. Bungkusan novel or FM ke yg ditunggu.....

    ReplyDelete
  3. wah cantiklah gambo tu, kita cuci biasa je gambo balqis tu teringin gak nak wat camni...

    ReplyDelete
  4. Aah, cantek la gambar tu.. Kualiti gmbr die bagus x? Tgk macam cantekkj je tu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...