6pcs of 6x8 Mini Wall Art with Board ~ Street Deal

iklan jab...
he he he..
tadi dok check2 email
sekali dpt email nie plak...
emmmmm...menariks kan
Mummy Ayu tu nie bukan boleh kalu bab gambar2 & frame2 nie
so..terbeli la....
dah lama dah tak shopping online selain dr novel nie
frmae nie tak besar sgt...
6 inchi x 8 inchi or 20 cm x 15 cm jer
lagi kecik dr A4
but..kalau kena ngan cara susun gantung frame tu..mesti comel
so..Mummy Ayu dah pun beli & bayar
just nak pilih2 gambar jer....
emm...kengkawan..ada yg berminat..
leh la klik kat link nie....
mcm2 gak offer ada kat Street Deal nie..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. cantik tapi ena jarang beli utk beli frame2 nie suka beli kat kedai terus

    ReplyDelete
  2. ade jugak tengok... murah je kan ;)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...