Bukit Merah Lake Town Resort ~ Sabtu

sabtu tu....sampai bukit merah dlm kul 4 lebih mcm tu
kami stay kat tempat hari tu gak..
punggah2 barang.....check ini
masing2 ada anak..so..memang banyaks la barang2...
tu dia....2 orang hero + 2 orang princess..
nasib baik hero yg sorang lagi tu kecik lagi..
so...nie 4 orang budak yg buat suasana meriah gitu..
Ian & Iria plus Mia & Qays

and...kan Mummy Ayu cakap..
sampai jer bilik..lum abis kemas2  apa yg patut..
masing2 dah busy nak tukar uniform
bukannya nak rehat
but......nak terjun kolam
emm...maka terpaksa la Mummy & Mama...
turun..jaga diaorang mandi manda
tak penat ek..korang jalan jauh
Ian & Iris....
bukan main seronok lagi diaorang
Abang Ian....sama jer

tak banyak sgt pic kat pool
sbb Mummy Ayu pun dok penat lagi...
tak sampai kul 7..org jaga pool tu dah tiup wisel..
aik...awal tutup?
rupanya..diaorang nak cuci pool
so...naik awal gak la
rehat2 jab..siap2..
malam..ada aktiviti lain plak.....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. Jauhnye bercuti tu ayu..best... :-)

    Enjoy anak2x.. :-)

    ReplyDelete
  2. Budak budak ni bateri diorg mmg slalu full charge
    Lagi la klu tau tmpt yg nak dipegi tu ada pool :)

    ReplyDelete
  3. betul.. budak2 mana la letih... tgk kolam lg la xletih.. kita yg letih..

    ReplyDelete
  4. nasib baik la nak cuci pool
    klu tak lg lama la jawabnya ddk dlm pool tu eheh

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...