Beriadah di pagi Ahad......

pagi ahad..
risau gak kalau plan yg dah dirancang tak jadi
ye la..sabtu tu kan mcm2 hal yg tak dijangka terjadi
plus...malam pu tido lewat
but..alhamdulillah..jadi gak rancangan Mummy Ayu..
nak bawak Ian & Iris main basikal kat City Park, Seremban 2..
cuma bab picnic breakfast mcm dulu2 tu..Didi kata..
al..b'fast kat kedai kan senang
emm..ok jer la..
so..pagi tu..masing2..ngan basikan, siap ngan helmet lagi 
best jer idea tu..
so..Mummy Ayu pun follow la
and..Ian & Iris....punya la seronok
kami sampai dlm kul 8 lebih...
nasib baik pagi tu tak panas sgt..
seronok la masing2 main basikal
Abang Ian & Iris.....
nie la basikal Ian..
Tok Umi kasi hadiah masa birthday Ian 4 tahun
now ..dah  3 tahun dah basikal nie
semua pun ok lagi
cuma tayar jer...
do...tukar dua2 tayar + tiub
than..tambah bakul depan tu....dia nak sama mcm Iris
baru dia happy
and....
ini budak tecik yg bam bam
semua pun pink
Didi kata....nie Mummy la nie
he he he..
basikal pink, helmet pink, suar pink, kasut pink
semua pun pink la...

pas dah main basikal
sempat gak main kat playground jab
pas tu..
snap2 ngan Mummy plak...
emm..berpeluh2 Abang Ian
Iris....suka la dia
sampai time nak ajak balik tu
nak main basikal lagi 1 round

balik dr main..gie breakfast
than....gie shopping barang dapur jab
emmm..dua2 pun dah penat...
masuk trolly sorang satu
boleh?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. seronoknya beriadah gini....

    keluarkan peluh..bdn pun sihat...insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. Ian nmpk dh besar btul
    Iris tomeiii! Cantek beskal iris ;)

    ReplyDelete
  3. ian tu mmg kena beli basikal baru gak tu...nampak tinggi dah ian ni.....

    pujuk mami tau ian....hehehehehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...