Suria Apartment Bukit Merah Lake town Resort

sebelum sambung cerita lagi..
semalam ada yg komen...
minta Mummy Ayu update kan details pasal aprtment kat bukit merah nie

to Alynnz
sebenarnya..meh cita betul2...
Mummy Ayu ngan family (family side mentua la)
kalau stay kat bukit merah tu..memang free
yes...FOC..
sebabnya...
FIL Mummy Ayu beli 1 lot apartment kat bukit merah tu..bukan suria apartment nie la
tapi ..apartment lama2..kat belah belakang tu
so..every year ..memang dpt kupon/ bauchar untuk bermalam kat situ...free
ha..tu yg kami guna tu..
dlm setahun..dpt berapa hari..ngak tau la plak
tapi.bila kita org nak ke sana..
memang FIL Mummy Ayu akan kasi voucar tu
ye la..dah ada kan..guna je la..
ha..mcm tu la kisahnya
so..memang tak tau sgt la rate dia berapa
tapi..kalu tak silap Mummy Ayu..memang below RM 200 la semalam
room...Mummy Ayu tak snap2 la plak
tapi...memang ok....
kalau takat untuk 4 org mcm Mummy Ayu nie..just nice
sbb..kat dlm bilik tu..ada sofa yg boleh dimake overkan jadi tempat tido...
pas tu..kalau utk tiket2 theme park dia...
spt di bawah nie..
kalau amik pakej combo tu..jimat la sikit..
utk details..
leh jengah entry jenjalan Ayu masa raya tahun lepas..

emm...harap nya ok la yer...
pas nie sambung cita wedding plak..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. kita g sinitingin nak naik chairlift tu
    tp masa tu mia kecik xdapat naik sebab malas nak gilir2

    ReplyDelete
  2. ari tuh lalu jer..x singgah pun...

    ReplyDelete
  3. na tak pernah llagi sampai sini kak ayu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...