Novel ke drama tv.....Sebenarnya Saya Isteri Dia

sekarang nie mcm dah trend plak kan?
dr novel..diadaptasikan ke drama or movie
Mummy Ayu kureng sikit layan kalu bab drama sambung 2nie
sbb malas nak berebut tv ngan Ian
but....disebabkan novel nie best
and..waktu siarannya..rasa 2 boleh kot follow
so..wajib la layan kan

novel yg Mummy Ayu maksudkan ..
of coz la..
novel nie..
Sebenarnya Saya Isteri Dia
yg baru bermula siarannya ..Jumaat lepas

Mummy Ayu ada gak buat review novel nie
and..kalau nak baca
and..of coz la..mcm biasa
Mummy Ayu tak cerita ending nya
tak nak reveal suspend kan
so...too kengkawan yg nak follow drama nie......
jom layan..
setiap Jumaat jam 9.00 malam
seminggu sekali jer
tu yg Mummy Ayu rasa..ok la kot
jumaat lepas..Mummy Ayu dah tgk dah
so far..ok la
and.tak sabar nak tunggu jumaat nie sambungannya pulak
walaupun dah tau ending.....sbb antara novel & drama,
of coz ada beza punya ..kan?
selamat menonton!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. ya tgk sekerat jalan je ri tu...ada baby tecik ni kueng sikit la nak tgk tv ni...

    ReplyDelete
  2. baru habis baca...
    tup, tup keluar tv pula...
    memang best ceritanya..

    ReplyDelete
  3. ena baru pinjam novel nie dr anak buah
    hahahahahhaa tetiba xcited nak baca novel laks

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...