Koleksi fridge magnet ku.....sehingga hari ini

okay..
spt yg dijanjikan semalam...
Mummy Ayu nak share pic koleksi fridge magnet Mummy Ayu..
sehingga sekarang nie...
nie dr depan...
yg kat depan nie......memang dah penuh la...
yg belah bawah tu..Mummy Ayu letak yg mcm main2 la
sbb takde tulis dr mana
plus bentuk dia pun..menarik perhatian utk dimain
plus...FM tu pun tak fragile
yg belah pintu atas tu..memang dr pelbagai tempat
luar & dalam negara...
mostly souvenir dr kengkawan & saudara mara
plus..ada gak yg dibeli.....

ok....dah penuh depan
Mummy Ayu tepek kat tepi plak
tapi yg tepi nie....
more ke pic la...
ada FM pic yg Mummy Ayu tempah
ada frame FM yg beli...
pas tu..ada gak pic2 yg Mummy Ayu print..just tepek kat situ
and..ada surat2 sekolah Ian & Iris...
pun Mummy Ayu tepek kat situ..
senang untuk tengok & takde la bersepah2..
bila dah settle tarikh surat tu..baru dibuang...

and..bukan sebelah jer..
sebelah tepi lagi satu pun..
Mummy Ayu tepek gak
tapi tak banyak la..
nie mostly FM yg biasa2 jer..
plus lagi pic..
Mummy Ayu kan suka snap2..
pas tu mana pic yg Mummy Ayu suka..Mummy Ayu print
suka..
:-)

# ada yg tanya hari tu..tak rosak ker permukaan peti ais tu letak FM nie?
emm..bagi Mummy Ayu..takde pun
sbb FM tu Mummy Ayu letak utk hiasan
jgn la tarik2..kalu tarik kasar2 or seret FM tu..
mungkin gak la boleh calar permukaan peti ais tu
plus kebanyakkan FM sekarang nie pun..plastik/ getah tu..lagi safe la rasanya...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. byk giler!!!! mmg peminat tegar la ayu.... ila dpt letak pun 1 side blj tepi je... terbaik!

    ReplyDelete
  2. wahhh mmg banyak ..kita yg sikit ni pun asik ekna tarik ngan kyreen je ..

    ReplyDelete
  3. aah..peti sejuk kita pon bercalar..panjang pulak tu..tah sapa punya keje la tu..

    ReplyDelete
  4. gigih tau ya cari mana fm yg ya bagi pada ayu tu...

    photo magnet fm tu...

    ReplyDelete
  5. perghhhh byk gila koleksi FM ayu
    nie yg lg xcited nak kumpul2 byk2 nie

    ReplyDelete
  6. Wahh meriahnyer..jealous sbb fridge alin jenis 1 pintu lagi so tak dpt nak tmapal yg jenis seramik takut anak alin main2 pecahh..huhu..so alin tmpal yg getah je dulu..

    ReplyDelete
  7. banyaknya... amy ada 2-3 ketul aje.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...