Urusan yg tinggal sikit lagi jer nak selesai..

kan last week...Mummy Ayu ada mention.
nak settlekan urusan yg lum settle
emm...hingga la ke minggu nie..
lum settle2 lagi
but..sikit lagi la nak settle...
and..apa kaitan urusan tu ngan sampul surat kat bawah nie???
sampul surat nie memang penting
sbb...kalu takde sampul surat nie.tak leh settle la
and..............isi dlm sampul nie ialah...
gambar pasport Mummy Ayu
punya la lama tak amik gambar pasport kat kedai
selalu..kalau nak guna gambar pasport mcm nie..
Mummy Ayu snap2 kat opis jer and print
but..last week printer color Mummy Ayu.ink low plak
so..bila print gambar tak cantik
so...nak senang & cepat.balik keja, gie snap2...
and hasilnya.......
and...gambar pasport nie adalah untuk..............
urusan nak buat pas baru Mummy Ayu
pas lama Mummy Ayu tu...cip dia dah rosak
so...tak leh la nak touch2.....
dah seminggu lebih dah rosak
memang susah nak ke mana2..sbb kena minta tolong org lain touch kan
ada gak try amik pas pelawat...
pun sama nya
so..harap2..gambar dah settle...
minggu nie leh la hantar borang nie, nak buat memo..kasi boss sign..settle
and..hopefully...cepatla pas baru tu siap nanti
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...