Novel dah sampai, tapi bukan saya yang punya...

semalam petang...
balik keja..dapat bungkusan nie
tak yah teka2..memang novel pun la kan
tapi..novel nie bukan Mummy Ayu punya
emmm..
kan tadi Mummy Ayu ada cerita dlm entry yg sebelum nie
something happen kat novel kawan Mummy Ayu tu
nak tau apa jadi?
last week la..masa dapat novel tu...
Mummy Ayu nie..kadang2 bawak balik gak la novel ke rumah,
kalau tak abis baca kat opis
walaupun kat rumah....kadang2 boleh baca, kadang2 tak sempat nak baca pun
nak jadi cerita
(mcm cita novel plak)
pagi esoknya..masa nak gie keja...
Mummy Ayu tapau nescafe & letak dlm bag yg Mummy Ayu pegang tu.....
sama bag la ngan novel tu,
plus ada payung, ada pasmia, ada botol air dll...
sekali..dlm lif..baru peasan..nescafe tu..terbuka ikatan dia
and..kena semua brg2 dlm bag tu..
alahai.. ..
sampai opis..kemas2 bag..tengok..
novel tu..dah jadi mcm ni
tak kena pun muka surat kat dlm novel tu
just kat tepi tu jer la
but..still kan..
nie novel orang
bukan novel Mummy Ayu
plus..nie plak kali kedua jadi mcm nie
org yg sama punya novel nie la
waktu tu..Mummy Ayu beli novel yg sama....gantikan
but dia pulang balik..kata takpe
but still la rasa bersalah
so..kali nie..Mummy Ayu belikan novel yg lain
sebagai hadiah plus ganti 
novel I'am Mrs. Kertu nie..novel baru & dia lum ada lagi plus belum baca lagi
so..harap2 dia sudi terima & tak marah la..
see....siap letakkan nama plus surat cinta lagi....

* apa pun..novel nie Mummy Ayu dah baca pun..
best sgt..pagi tadi mula baca, sebelum tengah hari ..dah abis baca
jab lagi Mummy Ayu cerita key..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Send flowers to Pune, flowers to Pune delivery,flowers to Pune, Pune flowers delivery, flowers Pune, Online flowers to Pune.

    ReplyDelete
  2. Itu lar benda nak jadikan..in shaa allah tak marah sbb dpr extra novel..hihi

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...