Water color

balik dr rumah Tok abah & Tok Umi
pas dah celebrate bday Tok Abah..
kami pun balik rumah
(banyak nak siapkan)
and....untuk kasi Ian & Iris tak kacau Mummy
kasi la diaorang main water color
and..apa lagi, bukan main seronok lagi la masing2...
see..........nasib baik yg beli hari tu semua Mummy Ayu letak dlm satu bag
and....masa pindah pun, dah letak satu tempat
so..takde la susah nak cari...
Abang Ian......
and Iris

masing2 dok lukis gambar pokok dlm versi diaorang..
and..bila dah abis..kena sama2 kemas....

* cuti sekolah nie tak ke mana2 pun
just bawa diaorang tgk wayang jer
plus Didi pun busy
so....maybe cuti nest time la yer sayang..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. budak2 ni pon suke kaler2..tp focusnye kejap jelah..huhu

    ReplyDelete
  2. asalkan ada aktiviti dorang time cuti pun dorang dah happy sebenarnyer.....

    ReplyDelete
  3. BESTNYER... ILA XDANN NAK MELAYAN BEBUDAK NI MS CUTI SEKOLAH HARITU... suka budak 2 org tu

    ReplyDelete
  4. ena tak pernah lg bg umairah dan umar guna water colour sbb risau lantai

    tapi good idea kan bg anak2 xplore dgn mcm2 warna nie

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...