Padang Kota ~ Ahad malam

okay...sambung cita kat penang hari tu..
ada sikit lagi
lepas dah siap2..dah rehat2 kat hotel petang tu
lepas maghrib..kami pun gerak ke destinasi kami malam tu..
gie satu keta jer..senang
sbb masing2 pun tak biasa sgt ngan jalan kat penang nie...
destinasi..jalan2 cari makan kami...
tu dia..Padang Kota
emm..
kalu dah ke pdang kota...
harus la pekena pasembok...
(kena sebut betul2)
emm....bila tgk nie...
semua pun rasa nak
Mummy Ayu dah konpius dah..
so...Mama Liza & Didi jer yg gie pilih...
princesses......masing2 dok layan air laici
hero..busy lari sana sini...
sekali makanan sampai..
tu dia....penuh meja
emmmm....
mana nak makan dulu nie??
pasembor..bukan 1 pinggan..2 pinggan besar
tapi..makan ramai2..abis jer
sotong kangkung & sotong bakar
satong kangkung tu.....Mummy Ayu biasa gak makan
sotong bakar tu..kira 1st time la jumpa & makan
char keaw tiow..
memang sedap & terbaik la..
nie pun kami order sepinggajer..
Mummy Ayu share2 ngan Mama Liza
pergh..memang terbaik...
nie..mee udang Didi..
Mummy Ayu...rasa gak sikit..
pun cedap..
mcm mana? 
semua pun sedap..
Mummy Ayu makan udang dia jer...
malam tu..abis hilang semua diet..
semua pun kitaorang makan
and..alhamdulillah..
memang cedap sgt...
pas makan...
Ian tanya..
"Mummy, kata nak gie padang? mana padang dia?"
boleh???
sbb semua pun cakap..nak gie makan kat padang kota
sekali..Ian tak nampak padang
alahai....


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. Menggamit nostalgia betui la.. Lma x g sana...

    ReplyDelete
  2. bestnya jalan2 cr makan kt penang!! Kite pn kalu ke penang cr pasembur kt padang kota ni. Tp org kata ada port br yg lg best kat area gurney. X sempat nk try lg..heheh

    ReplyDelete
  3. sedapnya semua makanan..mana ley diet camne..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...