Over tak???

semalam..balik keja..
singgah jab kedai jual cover2 hp nie..
memang dah lama dah usha jer...
time tu..lum ada miss pinky lagi
nie..dah ada..
so...singgah..
tgk banyak cover hp..
sebut jer...S1, S2, 
note 1, note 2, note 3,
tab....semua pun ada..
and..nampak la cover nie.....
untuk miss pinky la..
and of coz la pink juga
nampak cute & comel jer..
sbb ada patung tu..
and terbeli la..
but..bila dah beli tu..
baru terpikir..
tak over ker?
mcm budak2 jer tak?
sesuai ker kalu Mummy Ayu pakai?
emmmmmm.....
kang ada plak yg kata..
ish..tak sesuai langsung?
mcm budak2...
over ker?
tapi..dah terbeli pun..
so..try jer la kan...
and.belek2 tadi..
baru perasan..
ada cermin kat belakang tu..
he he he...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. heee comel lah tu..
    ok jer tak lah over sangat ;0

    ReplyDelete
  2. eh comel kite pun suak benda comel comel nih hehhee

    ReplyDelete
  3. COMEL LA...ada cermin...perempuan dan cermin tak dapat dipisahkan...hehehe

    ReplyDelete
  4. comeyy cover ni, siap ada cermin lagi...
    senang nak tacap2...hehe

    ReplyDelete
  5. Wahhh memang comel... siap ada cermin lagi :)
    Sesuai ;)


    Kak, nnti myra check, rasa mcm kena pilih kaler, sebab stok tu ptg ni atau esok baru nak ambik..

    ReplyDelete
  6. hihi. ..2 in 1..i like cute tuu

    ReplyDelete
  7. kalo saya peduli hapa org kata..dah hobi suker benda camtu sampai ke tua kot camtu

    ReplyDelete
  8. Cute jaa...x per, normal ja sy tgk..siap da package cermin ag tu..:)

    ReplyDelete
  9. tak over lah. menarik la. beli kat mana tu. brp harga. utk ifon ada tak??

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...