Bayou Lagoon Park Resort, Melaka ~ Part 1

okay..
lepas makan kenduri..
kami pun terus jer ke destinasi berikutnya...
oleh kerana my SIL dah buat online reservation..
so..laju jer la ..just kena beratur sbb orang ramai..

pas dah dapat kunci..terus jer naik bilik..
ma acih to my beloved MIL sbb sponsor bilik..
:-)
(No. bilik...lupa plak nak snap...921 kalau tak silap)
sampai2 jer..
Mummy Ayu dah paksa bebudak posing dulu
5 kids.yg macam2 ragam......
:-)
Ian, Iris, Mia, Qays & Miqdad..

pas tu..baru snap2 kawasan
kami amik apartment 3 bilik...
so..lengkap la...
living room
gelap sikit
sbb cahaya tu kan..
nie kerusi yg rehat2....
jadi port budak2 tu memain..
meja makan..
takde la guna sangat
sbb kami kuar makan...
but...letak2 makanan la...
nie lorong nak ke bilik2..
ada 3 bilik..
master bedroom....MIL & FIL yg amik
ada bilik air sendiri pun..
Mummy Ayu & family amik 2nd room..
but..sbb kami ada berempat..
Daddy plak malas nak call minta extra bed...
and dia tak nak sempit2 atas kail..
dia bentang .. tido kat bawah jer...
sbb dia kata .. 1 malam jer..
kalau 2,3 malam..ok gak la request extra bed
plus ramai yg tid kat bawah jer..

my SIL pun tido kat depan tv jer & hubby dia
pun tido bawah jer

bilik no 3 tu...maid dia & 2 orang anak dia tido...
yg sorang lagi tido depan ngan Mama Liza..
view kolam mandi dr bilik kami
yg membuatkan kids tak tentu arah nak turun mandi manda..
emmm...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. elok la mummy ayu buat review. walaupun tempat ni 5 minit dari umah aida, lom pernah gi. if ok, nak gi gak, hi hihi...

    ReplyDelete
  2. Kak, bilik akak sebijik cam yg kami dok dulu
    Sbb view pool pun sama :)
    Apa no bilik? Haha!

    ReplyDelete
  3. cam menarik jer... nanti nak bawa anak buah gi sana ler...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...