Tak sabar nak tengok cartoon nie..sambungan Monster Inc

boleh tak..tajuk mcm tu?
kalah kan anak2 plak..
he he he..
but serius....bila nampak poster nie masa gie tgk The Croods hari tu
memang excited sgt sbb cartoon Monster Inc dulu memang best, happening & tak boring langsung
plus Ian & Iris pun suka cartoon nie
so...harus la Mummy diaorang pun tak sabar...
baru2 nie jenjalan depan MBO kat terminal 2 tu..
nampak dia tulis kuar 20 june nie..
so...plan nak gie tgk weekend tu la..22 or 23 june
harap2 jadi la
sbb plan nak bawak Ian & Iris tgk Epic pun tak pegi2 lagi pun..
emmm.....manjang busy jer weekend...
weekend lepas..superhero birthday party
weekend nie..nak gie Melaka plak
pas tu .dah mula sekolah dah..
so..Epic..nanti kita beli DVD jer la yer..
sbb ramai yg kata best.

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. dua2 citer ni nmpak macam best... teringin tp xtau la blh p tgk ke x..

    ReplyDelete
  2. Baru nk tnye akak dh tgk epic le blum hihi
    Kami pun x tgk epic gak
    Ada yg kata x best
    Jom kite tgk monster jom :)

    ReplyDelete
  3. Citer animasi mmg best kan.. :-)

    ReplyDelete
  4. kekadang layan cartoon ni lagi best dari layan cerita manusia kan :)

    ReplyDelete
  5. yes, nak tgk gak. sure best !!!
    aida download jer la. ada baby malas nak gi panggung...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...