Bayou Lagoon Park Resort ~ Part 3

okay..
takmau marah2 dah
sambung cita holiday pendek Mummy Ayu weekend lepas..

pagi Ahad tu..
kan kami dpt 6 pas untuk breakfast
plus masing2 pun bangun asing2
so....mula2 FIL, MIL & BIL yg turun dulu gie breakfast..
bawa Qays..free jer

pas tu Daddy plak turun
Mummy Ayu memang malas nak b'fast kat bawah dah..
ingat suruh Daddy belikan jer apa2 untuk b'fast & b'fast kat bilik jer
sekali...Mama Liza ajak turun gak
sbb ada lagi 2 pas..
so..turun gak la..
Mummy Ayu & Mama Liza
bawak 2 princess nie..Iris & Mia
Ian..tak nak ikut plak
leka main tab
kebetulan gak Babah (BIL) dah beli nasi lemak & mee hoon
so..Ian tinggal ngan Bibik & Miqdad..
untuk Iris & Mia..kena bayar RM 13.80 seorang
tapi ..masing2 makan..
ala ..sikit jer..
Iris makan sausage sikit, lontong sikit....koko crunch sikit..dah
Mia pun..makan mee sikit than koko crunch sikit..tu jer...

kami turun tu dlm kul 9 lebih
orag dah mula ramai
see..
beratur nak amik buffet
tu yg Mummy Ayu malas nak turun mula tu..
kat luar pun..ramai lagi
but hostess dia pandai sgt
dia jaga & guide org untuk masuk
bila ada table kosong..baru dia kasi masuk
so....tak la kelam kabut kan..

kami makan pun tak lama...
kasi org lain plak..
2 princess in pink.....
lentok kepala pun sama jer
Mia is so matured
while Iris is so manja...

kat luar coffee house
beratur dah orang nak masuk...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...