Bayou Lagoon Park resort ~ Part 2

okay..
kids kan..tak leh tunggu esok dah..
petang tu gak kami turun ..mandi manda time...

sbb kami amik apartment 3 bilik
dlm pakej tu..termasuk sekali 6 pas untuk masuk kat area kolam tu
kena pakai gelang tu....untuk gie mandi kat sana..
and kalau nak tambah..kena beli RM 10 seorang
so..of coz la tak cukup kan..
MIL, me, Ian, Iris, Mia, Qays....dah 6 dah
kami turun..ingat nak beli la..
sekali..takde sapa pun yg jaga or jual
so..terjun jer la...
pool/ kolam dia besar..
see....


cantikkan..
kalau nak booking online or nak check berapa rate..
leh la terjah kat sana

mcm bilik apartment yg Mummy Ayu stay nie
plus 6 pass masuk park + 6 pax breakfast..
my SIL kata..dlm RM 500..semalam..
ok gak la..
but semua MIL yg sponsor..tq Mak!!
view dr atas plak..
ada 3 kolam...
yg panjang tu...cetek sgt..
yg besar tu..ok gak dalam dia..
tapi kat tepi2..cetek jer..
kat situ la yg diaorang main pun
ada slide color2 tu..
which is..Ian ada gak try sekali
pas tu..dia tak nak dah
dia kata..laju sangat..terkejut Ian
Mia...suka la main
sbb dia dah pernah dtg sini..
Mummy nak gak try, but Iris tak nak..
so....Mummy Ayu pun main tepi2 jer la..
yg satu lagi tu..ada slide biru tu..
Mama Liza kata..dalam sikit la dr pool yg besar tu
kami tak gie situ pun...

tak banyak sgt gambar masa mandi manda
sbb Mummy Ayu pun dok jaga diaorang mandi
nie pun ..dah nak balik
tu yg snap sikit2 gak..
MIL....Mama Liza...Mia..Qays...Ian..Iris
they heve so much fun...
see.....
brother & sister...

nak dah naik tu..
sempat lagi Iris try pistol air tembak2 tu..

Ahad pagi tu..plan nak turun but hujan gerimis plak
dah nak kul 11 baru ok..
but tak turun pun sbb.....Iris dah mula batuk, Miqdad pun..
kalau sorang turun sure semua nak turun
so..semua tak turun

maybe lain kali gie sini lagi kot
sbb Didi pun tak mandi manda

pas nie..entry makan malam plak..
emm...yum yum...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Bestnya blog awk..penuh dengan keceriaan ..:)

    Free2 jemputla ke blog saya ye…
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. mmg besar n best pool dia kannn..pernah jugak search kat Agoda...seronoklah ian ngan iris main air =)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...