Iris gie ngan Daddy yer sayang..

salam and morning kengkawan semua..
selamat hari khamis..

pagi nie..boss dah ada, so busy sikit
but..update tetap update
pagi nie suppose Mummy Ayu amik cuti or half day
sbb Iris ada appt & follow up ngan pakar ENT dia
(yg kes telinga dia sakit tu)
but....Mummy Ayu tak boleh
sbb....takde orang nak gantikan tempat Mummy Ayu
2 org KTA kat sini...cuti bersalin
2 org..cuti exam (salah sorang tu adik yg selalu ganti Mummy Ayu tu)
1 org...cuti kawin
1 org..cuti
yg tinggal..kami 4 org jer..
cover la berapa ramai pegawai kat sini
Mummy Ayu memang ngan boss jer la kan

so..hari nie Daddy amik off day..
and....Iris kena gie sepital ngan Daddy..
jenuh gak la pujuk Iris semalam
sbb...dia kan memang tak close sangat ngan Daddy..
more ngan Mummy Ayu jer
puas la bodek itu & ini
siapkan baju & bag dia
semua ada..air, air kotak, coco crunch, sapu tangan & tab
takut kena tunggu lama
so..semua Mummy Ayu siapkan
plus hari nie kena buat audio test lagi
harap2 kali nie result okay la
tak perlu la sampai kena operate bagai
sbb sejak dari hati tu dia jumpa doctor..sampai la hari nie
Iris tak de pun ngadu sakit telinga

kejab lagi harus call Daddy..tanya mcm mana Iris?
emmmm

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Okeh nnt update ye daddy ckp apa
    Hope tak apa apa la..

    ReplyDelete
  2. ooo iris ada maslah jugak ye..harap semua ok n berjalan lancar...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...