Wadihana Islamic Steakhouse

Emmmm....lum jumaat lagi...
kami dah ngedate2 dah
almaklum la...sekarang jarang2 kami kuar
kalau bukan Net yg ada hal, Mummy Ayu plak yg tak boleh...
mcm hari nie...dr lastweek dah buat appt ... (chewah...)
so...destinasi hari nie...
Net dah pilih dah awal2...
and 1st time la kami ke area nie.....
(coming soon pun plan nak dtg lagi area sini sbb banyak pilihan gak)....
 hari ni....kami makan western but.. 
.islamic western
Lokasi.....kat area setapak....pv 128
Net selalu gie sini...tu yg dia ajak try...
pilih menu dulu....

for appetizer
rocky nacho with cheese. .
yum yum.....

and utk main courses. ...
MummyAyu pilih sirloin steak...
medium well with mushroom sauce

and ....
Net pulak....lambchop....

dua2 pun cedap....
alhamdulillah...kenyang sgt
harga pun....reasonable
parking pun senang
and....kami dah survey gak 2, 3 tempat makan kat area situ...
he he...


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. sedey aku
    aku lapo tgjk daging2 ni
    sampai ati ko ayu
    ahahhahaa

    ReplyDelete
  2. weee....kat Bangi ni pon rmi dtg mkn sini ;)

    ReplyDelete
  3. sedapnyer... dah sebulan terignin nak mkn steak....

    ReplyDelete
  4. menarik...jauh korang smp ke setapak

    ReplyDelete
  5. sedapnya.. kt bangi ada jugak tp x pernah singgah lagi..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...