Shoplinks.Asia

Friday, September 13, 2013

Aktiviti luar Iris semalam...

kan semalam Mummy Ayu ada cerita ..
Iris gie aktiviti luar semalam lagi ngan cikgu dia
minggu lepas pun gie, minggu nie pun pegi..aktif tul tadika Iris nie
masa Ian dulu..tadika dia tak de pun mcm nie...

apa pun..risau gak la semalam
sbb last week Mummy Ayu kan ikut sama
semalam...just dia ngan cikgu dia plus 7 org budak tadika yg lain
cikgu dia kata...dia pilih budak yg tak byk ragam & senang nak handle..
emm...
so...Mummy Ayu pun kasi la..
pagi tu..siap sms cikgu Iris..pesan, tgk2 kan Iris
bekal semua Mummy Ayu dah siapkan dlm bag dia..
and..alhamdulillah..
semuanya ok... :-)
so petang semalam ..sms la cikgu Iris..say tq adn tanya la..
Iris nakal tak?
"Iris tak nakal pun...semua nya ok"
wah...ye la tu..
meh layan pic Iris yg cikgu dia tag kan Mummy Ayu
(nie pun pesan gak..amik gambar & tag...tapi takde la pic Iris sorang2)

nie rasanya tadika Iris plus tadika lain gak
sbb tadika iris 8 org jer...

Iris ada tgh duduk ..kecik sgt so tak nampak la..

yg nie ok sikit..

emmm...tshirt putih hari tu..ngan sura putih plus topi putih....

nie Iris...
siap pegang belon sekali..
bila tanya ..mana dapat?
Cikgu yg belikan..
rupa2nya..anak cikgu 
(yg pegang belon spiderman pic atas tu  minta, cikgu pun belikan utk Iris sama)
bila msg tu, cakap la esok Ibu Mummy Ayu bayar la balik,
cikgu kata..takpe..kasi iris jer..ma acih cikgu....
(upah sbb good girl kot)

and balik semalam..
bukan main happy la bercerita semalam..
dapat belon plus dapat jajan....

No comments:

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno