Us in Pa & Ma keluaran Oktober

rasanya...dah tau la kot semalam kan...
pasal nie...
cerita bday party anak2 kami2 bertiga nie...
keluar dlm majalah Pa & Ma keluaran bulan oktober....
ini la majalah nya..
actually.semua nie bermula tetiba Mummy Ayu dapat call dr wartawan Pa & Ma..
(kak Nor kalau tak silap)
dia kata dia dapat no tipon Mummy Ayu & Net dr Iela Fazilah..
sbb dia call & minta detail cerita birthday party anak2 kami untuk cerita diaroang bulan okt
(emm..tu yg laju je beli bila nampak keluaran okt..)

emmm....nie la sisipannya...
bulan okt nie bulan ulang tahun majalah Pa & Ma
tu yg dia memang cita pasal buzzday party jer...
and... itu dia
ngam ngam 2 muka surat, sebelah menyebelah plak..
cerita kami bertiga..
Mummy Ayu...cita birthday party Ian tema chef
Net...cita birthday party Imran & Irfan tema construction
Iela..cita birthday party Syafiqah, Irfan & Imran tema soccer ball

Mummy Ayu & Net..share 1 page..
ada la cerita sikit plus pic..
semua cerita & pic tu...kami berbalas thru email jer..
more cerita & pic pasal birthday Ian tema chef nie..kat sini & sini & sini 
(mana tau kan..ada yg nak buat tema chef nie
and...ada gak dekat2 ngan entry tu)
suka & happy sgt
sbb apa yg kita buat...dikongsikan bersama
and..kira kenangan manis la gitu
and..hadiah gak la for Ian..my encem hero..
:-)

Ian pun suka masa tgk majalah tu
but Iris..kenapa birthday kita tak ada?
alamak???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. bestnya besday party ada tema..
    nak jugak buat untuk Sara @ Dania..
    tapi asyik tak jadi je.. huh

    ReplyDelete
  2. Waaah glamer la kamu kamu.. :-)

    Tahniah... sharing is caring kan...

    ReplyDelete
  3. tahniah ayu n kawan2...mesti seronok kan....

    ReplyDelete
  4. wahh.. nanti kita cari majalah ni

    ReplyDelete
  5. btol!suke tgk ayu & nett deco utk event2 cmni

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...