Shoplinks.Asia

Wednesday, September 25, 2013

Susun atur semula & seisi menggantung

Isnin lepas...
cik Didi ku off day
em..nie time tak dpt offday weekend la nie
nasib baik la Mummy Ayu pernah keja chef..
so...memang faham la..
tak dpt cuti bila org lain cuti..

so..memang dah pesan dah..
nanti gantung la frame2 hari tu...(frame ayat kufi yg beli sebelum raya hari tu)
dah lama dah dok atas tv tu..
tak gantung2...
so..Isnin hari tu dia pun gantungla..
comei dah bergantung..
kan atas tv tu..

nie tv Ian & Iris
sbbnya..
kat sini la Ian & Iris lepak2..golek2....
layan kartun diaorang...

Mummy & Didi...layan tv kat sini...
emm...senang..
takyah rebut2 remote nak tgk cita apa
tapi..biasa la bebudak kan..
tu pun rebut gak..
Abang Ian nak tgk cartoon dia..Ben 10, Ninjago etc..
yg Iris plak...nak tgk High 5, Banana's la..
emmm...jenuh gak la nak pujuk2...

disebabkan Didi dah gantung frame ayat kufi tu kat atas tv..
frame yg sebelum tu..kat atas tv tu..
kena tukar tempat lain..
and....kat sini la Didi susun aturkan semua2 frame tu..
ada mcm2 frame
and..ada mcm2 gambar
semua nya pic kami sekeluarga la
but..paling banyak pic Ian & Iris la...
ada frame yg tempah kat Filla..paling lama sekali la..tahun 2009...still ok ;agi
ada yg Mummy Ayu frame sendiri..
and..ada yg beli kat groupon...
Mummy Ayu nie memang suka bergambar
pas tu....yg mana cun..frame kan & gantung..mcm nie
nasib baik dpt hubby pun sama..
so..okay la..

nie plak kat atas tv depan
pic masa whitestudio dulu

# emm..nie pun ada 2 pic lagi tak pilih & hantar kat Airis Wall Deco lagi..
dah lama dah tu
and...ada 2 frame lagi...lum ciap..
:-)

4 comments:

Ibu Lala said...

Rajinnya gantung gantung. Klw sy pulak kumpul dulu byk byk baru framekan dan gantung. Tu pun x de org nak buatkan

Nad MamaZN said...

Cantek! Suka gmbr yg byk2 frame tu :)

mama lieyna said...

Cantik..
Minat jugak nak gntung gmbr byk2, tp en hubby tak suka tebuk dinding byk2 tmpt..huu..

Reflisia said...

Hye kak ayu....cantik rumah akak....sy ni tak kreatif bab2 menggantung ni...

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno