Shoplinks.Asia

Monday, September 9, 2013

For fridge magnet lover

ha....saja la nak share ngan korang semua..
kita blogger kan memang ramai yg buat koleksi FM
selain dr FM tempat2 jenjalan
suka gak ngan pic FM..
pic anak2..pis family..
and..nie..FM terbaru yg baru Mummy Ayu tempah
& dah selamat pun Mummy Ayu terima
so..harus la share kat sini..
emm..comel tak..
kali nie..tempah FM untuk semua anak2 plus anak2 buah..
lain dr yg lain..
sbb dikartunkan pic2 tu..

nie Ian & Iris punya

nie anak Angah....
Iqi & Irul

anak kak Ina..kakak ipar ku
Adib, Alis & Aqiel

anak Liza..adik iparku..
Mia, Qays & Miqdad..

dah 10 orang dah semuanya..
comei kan....
dr pic2 nie...

hasilnya..ini..

selain dr tu...Mummy Ayu tempah gak FM gambar family...
satu untuk Tok Umi & Tok Abah
and..yg bawah tu..gambar family Mummy Ayu..
punya la kreatif kawan Mummy Ayu nie..dr pic nie..
dia edit..jadi mcm nie..
comel kan?
love it..love it love it!!

and..anak2 buah Mummy Ayu pun happy sgt bila dpat FM nie sorang satu..

okay..kat mana Mummy Ayu tempah?
berapa harganya?

ha..meh nak story..
actully..yg buat nie..geng Mummy Ayu masa sekolah menengah dulu
dia nie..memang kreatif & pandai lukis carton nie..
lama gak la lost contact
but..tq to facebook
sbb leh jumpa balik majoriti kawan2 lama
so..kat sini la Mummy Ayu jumpa dia..
and..last week..dia mula project buat FM nie
apa lagi..Mummy Ayu antara customer terawal dia (rasanya)
laju jer..pilih2 gambar and send kat dia
and.....jumaat lepas..dah sampai dah FM2 tu..
kebetulan sabtu tu balik Nilai..so.kasi la kat pemilik2 nya
(kecuali Iqi & Irul)

eh..panjang la merapek...
ok..sapa2 yg berminat..
kena la gie jengah FB kawan Mummy Ayu nie..
add dia kat sini...Cidot atau pun PM dia pun boleh..
kat FB dia..ada size2 & harga2 nya
bagi Mummy Ayu..sgt2 la berpatutan..
:-)
itu la kisahnya...

# kat FB..search Ci DOt pun leh gak..

5 comments:

Mummydearie said...

Alahai, cantiknya FM nih. Nak gi jenjalan tengok apa ada kat FB nun.

Nad MamaZN said...

Best gak ek
Cantek

Sidratul Muntaha said...

sape la yg tak suke dgn FM?
cer citr cer citer?
tpikan beb
aku aritu la
ms jenjln kuantan
sian la ade 1 wife ni kena sindir dgn laki dia sbb ralit dok belek fm ni
sbb maybe dia tgk aku pun ralit la tgk
dia pun tgk
slow je dia tnya laki dai nak beli boleh ke tak
ko thu laki dia ckp ape?
'nak buat ape simpn smpah dlm rumah.semak je!'
aku yg dgr pun angin.
org yg jual tu sound la.
'bang,klu tak nak beli jgn la ckp kasar.jgn hina2.sy cari rezeki halal.fm ni lebih pd token of appreciation atau memoir klu jenjln mana2.org yg phm je beli.lagipun saya tak paksa orang beli.'
brother mcm blur sikit tpi dek kerana dia dah salah ckp.dia pun blah.
huhuhuuh...

mama tisya said...

cute fm nye bole ltk nama and muka..mcm2 design skarang ni

Ibu Lala said...

Lorrr comey sangat.

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno