Happy ... and happy.....!!!

Happy ... and happy.....!!!

yeah........... tak sabar nak balik rumah.. mcm2 nak buat which is..banyak keja nak kena settle kan.... apa pun.. happy weekend...

Read more
Akhirnya.....dapat gak makan kat situ...

Akhirnya.....dapat gak makan kat situ...

intro cikit dulu cerita lunch tadi yer.. sbb..banyak pic & banyak yg nak dicerita.. so.......kena susun & draft dulu.... intr...

Read more
Cover handphone comel...

Cover handphone comel...

semalam balik keja.. gie lagi kedai cover handphone yg Mummy ayu beli semalam tu.. and..hasilnya.. see....dah beranak dah kan? dr...

Read more
Dah dapat dah lagi 2....

Dah dapat dah lagi 2....

dok la tangguh2.... nak beli patung hello kitty nie hari tu kan..dah dapat yg no 1. ..hello kitty hamburglar nak beli 2..tak beli2.. ...

Read more
Me....my selft today...

Me....my selft today...

salam and morning kengkawan semua!! salam jumaat.... pagi nie... me in jubah hitam bunga2 pink, tudung pink.. dah ciap... nak g...

Read more
Over tak???

Over tak???

semalam..balik keja.. singgah jab kedai jual cover2 hp nie.. memang dah lama dah usha jer... time tu..lum ada miss pinky lagi nie.....

Read more
Playboy Itu Suami Aku (PISA)

Playboy Itu Suami Aku (PISA)

okay..review novel time.. lama jer rasa tak buat review novel kan? novel nie antara novel yg Mummy Ayu beli masa gie book fair hari tu ...

Read more
Just me & myself..

Just me & myself..

salam and morning semua selamat hari khamis!!! pagi nie...mood ok la.. sbb...esok dah jumaat dah... weekend!!! yeah.... pagi ...

Read more
Line Camera

Line Camera

sekarang nie... Mummy Ayu suka sgt guna app nie untuk edit2 pic.. Line Camera app nie best sbb ada mcm2.. ada stamp..leh letak tari...

Read more
Dah berani dah...

Dah berani dah...

ingat lagi tak..binatang peliharaan Daddy ngan Ian ??? yes.....Igi the chamelion.. emm..binatang peliharaan yg mula2..memang Mummy Ay...

Read more
Projek PERKEP semalam...

Projek PERKEP semalam...

semalam punya cerita la nie lama tak cita pasal Perkep kan? emm.. Mummy Ayu memang kurang aktif ngan Perkep nie.. baju batik..unifo...

Read more
Perhatian!!!

Perhatian!!!

perhatian.... kepada yg berkenaan.. ada 3 orang lagi pemenang giveaway Mummy Ayu yg lepas .. lum kasi alamat lagi.. Ayu Sidrat...

Read more
Sowie boss....

Sowie boss....

salam and morning kengkawan semua... pagi nie lambat sikit.. dgr driver bas tu cakap.. ada tanah runtuh..but tak dgr plak dia cakpa k...

Read more
Dari Ayu kepada Ayu

Dari Ayu kepada Ayu

semalam balik keja..... ada sampul surat untuk Mummy Ayu.. :-) untuk Mummy Ayu daripada Kak Eye You. . ma acih kak!!! barang yg...

Read more
4 orang .......

4 orang .......

as usual.. memang susah kalu nak amik gambar budak2 nie kan tambah2 lagi ...bila diaroang dah berkumpul ngan geng2 diaorang nie dia...

Read more
Majalah..Oh My English!

Majalah..Oh My English!

tak tau pun tentang majalah nie.... sekali..weekend lepas..singgah 7 eleven.. aik..ada majalah Oh My English!!! terus belikan untuk I...

Read more