Haji Shariff's Cendol

Haji Shariff's Cendol

Entry live dr seremban.... Baru balik dr sini... Tapau cendol kat Haji Shariff nie... Emmmm...kan famous.... Mummy Ayu bukan ...

Read more
seronoknya....

seronoknya....

Salam......n morning semua.... Lambat update ari nie.... Biasa la... cuti la katakan.. :-) ♡♥♡♥ Pagi nie....hantar Didi....ha...

Read more
She with barney

She with barney

nie keja malam semalam la nie.. Mummy dok layan Teduhan Kasih (record).. Iris pun nak layan gak... last2 dia main peluk2 ngan barney....

Read more
My Precious Iris ..... dah ada di Karya Seni online

My Precious Iris ..... dah ada di Karya Seni online

antara website yg Mummy Ayu suka jengah pagi2.. ialah....website Karya Seni & Kaki Novel ... and..pagi nie jengah2 sana wah..n...

Read more
Dua-dua katil dia nak....

Dua-dua katil dia nak....

salam n morning kengkawan semua selamat hari rabu..... hari nie last day keja dlm minggu nie utk Mummy Ayu coz esok Mummy Ayu citi....

Read more
Harap sampai ke besar la mcm nie yer sayang..

Harap sampai ke besar la mcm nie yer sayang..

malam semalam... curi2 snap gambar Iris tengah mengaji ngan Tok Abah dia... so sweet.. sejuk perut Mummy tau.. and...minta2 sampa...

Read more
Pagi tadi....

Pagi tadi....

dah nak gie sekolah..baru ingat nak tunjuk kat Mummy tau sapa lagi..hero Mummy Ayu sorang nie la... biasa la kan..kat sekolah selal...

Read more
Salam Selasa!!

Salam Selasa!!

salam and morning kengkawan semua salam selasa!!!! another new day.... minggu nie boss Mummy Ayu takde so..leh la relax sikit p...

Read more
Homemade grilled beef burger..

Homemade grilled beef burger..

akhirnya berjaya gak buat burger bakar sendiri dah lama nak buat but dok tangguh2.. finally..sabtu lepas..dah buat dah... hasilnya....

Read more
Koleksi novel Mummy Ayu

Koleksi novel Mummy Ayu

emm..weekend lepas.. saja jer gatal2 tangan arrange kan balik susunan novel2 Mummy Ayu.. em..banyaknya.. and..susun tinggi2 but tak...

Read more
Dah complete dah semua!!!

Dah complete dah semua!!!

salam and morning kengkawan semua!! happy monday!!! lambat buat entry ari nie boss takde pun..but ntah la tipon manjang bunyi ...

Read more