Untuk weekend ini..

Untuk weekend ini..

minggu lepas kan tak ke mana2 minggu nie & minggu depan..dah ada plan dah.. so...untuk minggu nie... dah ready dah... semalam &...

Read more
Giler Kau?

Giler Kau?

dah abis dah baca novel tebal nie.... emm...dua hari jer kalau tgh ada mod..plus novel yg best memang layan..kejab jer la.. Giler...

Read more
Milk?

Milk?

salam and morning kengkawan semua!! salam jumaat... pagi nie..sampai opis..layan susu kotak dulu jab lagi baru sarapan. pagi ni...

Read more
Homemade breakfast...weekend lepas

Homemade breakfast...weekend lepas

of coz la nie bulan pic breakgast hari nie kan.. nie pic breakfast weekend lepas time tu..Mummy Ayu tengah rajin kalu malas..memang k...

Read more
Selamat pagi!!!

Selamat pagi!!!

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis!! comei jer pic nie kan kalau dpt kopi comei mcm nie....sayang jer nak minu...

Read more
Dapat FM lagi...

Dapat FM lagi...

khamis lepas....dah sampai dah sampul surat nie.. emmm... tgk2 belakang.. ooo..dari Nad.. hari tu dah deal ngan nad nak tukar2 ...

Read more
My Precious Iris

My Precious Iris

alhamdulillah... semalam berjaya abis layan novel My Pi..hasil karya Kak Melur Jelita (dalam bad mood tu..layan novel..) and..yes..mema...

Read more
Start your day with a smile..

Start your day with a smile..

salam and morning kengkawan semua!! selamat hari rabu!! a new day...a new chapter.. so..hari nie,,nak ceria2... takmau cedih2 mcm s...

Read more
Iris

Iris

jom layan pic Iris yg seronok berposing ngan cermin mata hello kitty dia nie rambut dia dah panjang seronok la Mummy Ayu layan ikat...

Read more
Gambar kelas Ian

Gambar kelas Ian

ok...jom layan pic class Ian lupa plak... hari tu share kat instagram jer.. lum share lagi kat sini.. so..layan jer la yer.. ha...

Read more
Be strong...

Be strong...

emm.. no idea... no mood.... kejab rasa nak balik pun ada kejab kang.....rasa tak mau balik pun ada.... serba salah rasa keliru...

Read more
Just a small reminder to my self..

Just a small reminder to my self..

salam and morning kengkawan semua.. salam selasa.. hari nie ingat nak amik cuti but ...lepas dah pikir2... keja jer la apa pun....

Read more
Weekend lepas...

Weekend lepas...

weekend baru nie.. Mummy Ayu kan cuti panjang tapi kami tak ke mana2 pun sbb Didi keja so..kami kat rumah jer.. abis kuat pun..ba...

Read more
Dah mula kerja

Dah mula kerja

salam and morning kengkawan semua.. selamat hari isnin!! hari nie....boss dah masuk keja dah selepas one week tak de kat opis (ou...

Read more