Lunch hari ini.....

Lunch hari ini.....

lama gak tak ngedat2 berdua dgn Net so..hari nie..masing2 free.. so..kami pun kuar lunch sama.. mula2 plan nak makan tempat lain ...

Read more
Its Friday!!

Its Friday!!

salam and morning semua salam jumaat yeah...dah hari jumaat tak sabar nak weekend nak rehat2... minggu nie..tak de plan nak ke mana2...

Read more
Sampul surat misteri...emm..(ma acih Lily)

Sampul surat misteri...emm..(ma acih Lily)

hari  isnin lepas.. dapat sampul surat nie.. aik..dr siapa nie? takde plak rasanya menang mana2 giveaway emmm.. buka2.. ooo...

Read more
She is getting better...alhamdulillah.

She is getting better...alhamdulillah.

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis!! hari nie..back at my office..as usual selepas..EL 1 hari semalam and.. ...

Read more
The Apprentice Asia ..sapa suka tengok?

The Apprentice Asia ..sapa suka tengok?

minggun nie dah masuk minggu ke 4 dah ... The Apprentice Asia so far...Mummy Ayu belum miss lagi la sbb every weekend. nie antara...

Read more
Exam sekolah KAFA...minggu depan.

Exam sekolah KAFA...minggu depan.

minggu depan... Abang Ian akan menghadapi exam pertama dia  untuk sekolah agama KAFA emmm.. Isnin, Selasa, Khamis... 3 hari and...

Read more
Geramnya Mummy Ayu

Geramnya Mummy Ayu

geram sgt rasanya dr semalam lagi nak share but... semalam petang...ingat nak balik awal but banyak keja plak kat opis ramai yg d...

Read more
MC & EL

MC & EL

salam and morning kengkawan  selamat hari rabu!! hari nie....Mummy Ayu EL 1 hari  sbb semalam Iris muntah2... (nak story jab lagi...

Read more
Yeah....kita dapat rantai

Yeah....kita dapat rantai

Semalam...Iris bawa balik la hadiah yg dia menang  masa dia jadi bunga weekend lepas... suka dia sbb dpt medal but Iris panggil ranta...

Read more
Main-main dihujung minggu

Main-main dihujung minggu

dah lama tak main2 kat playground.. nama jer depan rumah but ..bila weekend..ada jer program lain so..weekend lepas..hari ahad.tak ke...

Read more
Confirm hari nie la...

Confirm hari nie la...

ingat semalam.. rupa2nya.....tak tapi..ending..saja jer kasi tunjuk sikit kan (lupa nak capture) "makcik boleh tak saya nikah ...

Read more
Word, Moment & Time

Word, Moment & Time

salam and morning kengkawan semua salam selasa!!! pagi nie..sampai opis awal plus..pagi nie boss ke putrajaya so..leh la relax2 s...

Read more
Kamsahamnida...

Kamsahamnida...

FM yg terbaru Mummy Ayu dapat last friday.. one of my officer baru balik dr holiday kat Korea and..dia yg kasi FM ni comel sgt kan ...

Read more
Bunga Iris Mummy

Bunga Iris Mummy

nie la dia.. bunga Iris Mummy Ayu..sbtu lepas.. dr my princess dah bertukar jadi my flower dah.. dah siap make up & dah siap in...

Read more
Iris 1st time kena meke up..suka la dia

Iris 1st time kena meke up..suka la dia

kan minggu lepas.... Mummy Ayu ada cerita yg Iris kena berlakon jadi bunga   untuk persembahan mewakili tadika dia..sabtu lepas so......

Read more
Teduhan Kasih ~ hari nie kot Ehsan & Iffa kawin.

Teduhan Kasih ~ hari nie kot Ehsan & Iffa kawin.

sekarang kan tengah hangat drama adaptasi nie... Teduhan Kasih sila percaya bila Mummy Ayu cerita.. yg Didi pun dah terjebak join M...

Read more