Kami bertiga pula hari ni...

Kami bertiga pula hari ni...

okay.. nie entry fresh.. lunchdate kami tengahari tadi.. lunch yg suppose last week..tapi dipostpone ke this week.... Mummy Ayu, ...

Read more
Awek Skuter

Awek Skuter

okay..review novel lagi.. :-) novel nie nipis jer so...semalam pagi mula baca, petang..dah abis.. Awek Skuter keluaran Kaki Nov...

Read more
Lunch...jumaat lepas

Lunch...jumaat lepas

dah jumaat nie, baru la nak update pic n cerita jumaat lepas.. boleh? he he he.. apa pun..janji update kan? okay la. last wee...

Read more
Salam Jumaat!!!

Salam Jumaat!!!

salam and morning kengkawan semua salam jumaat.. :-)

Read more
Kuli Untuk Rumah Dia

Kuli Untuk Rumah Dia

okay..nak review novel plak. Kuli Rumah Untuk Dia keluaran Kaki Novel hasil karya Aireen Aryana sinopsis belakang novel “Ini ma...

Read more
Nice Guy/ Innocent Man

Nice Guy/ Innocent Man

ok..nak cita pasal drama korea yg Mummy Ayu baru abis layan..baru2 nie ... cita nie ada 2 tajuk...Nice Guy atau pun..Innocent Man emmm....

Read more
Breakfast apa pagi nie???

Breakfast apa pagi nie???

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis!!! pagi nie sarapan apa ???

Read more
Adaptasi novel..

Adaptasi novel..

sekarang nie dah mcm trend plak... adaptasi novel ke drama/ movie tak kisah la.. janji best & leh layan.. terbaru.. Mummy A...

Read more
Hujung minggu

Hujung minggu

actually ..bukan la hujung minggu sangat sbb nie pic petang isnin tapi..sbb still cuti kan.. tu yg rasa mcm weekend gak tu.. :-) ...

Read more
Nasi Ambeng in the house.....

Nasi Ambeng in the house.....

last week...memang Ibu dah plan ngan Mummy Ayu nak masak nasi ambeng hujung minggu tu so...sabtu tu....masak la kami2 semua.. hasilnya....

Read more
Ramai2 gie kenduri kawin ...weekend lepas..

Ramai2 gie kenduri kawin ...weekend lepas..

nie antara projek weekend lepas.. hari ahad....ada kenduri kawin..jiran lama masa dok kuala pilah dulu anak dia..2 org sekali kenduri ...

Read more