Cantik tak kasut raya saya???

emm...pink lagi kasut 
ala2 wedges la kan?
ok tak?
ingat Mummy punya ker?
emm..tengok...
kaki sapa yg comel nie...
hah..ini bukan kasut raya Mummy
tapi..
kasut raya Iris
Anyah yg belikan
tq so much Anyah!!!!
suka Iris pakai kasut nie
rasa tinggi la
leh la Iris pakai masa jenjalan raya nanti
baju raya Iris pun banyak color pink
he he he
fav color la katakan

nie kena belajar lagi ngan Untie Net nie
cara2 nak catwalk pakai heel & wedges..
boleh kan Untie Net?



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. comeynya kasut raya dia... budak2 skrg kasut mengalahkan org dewasa kan hehe...

    ReplyDelete
  2. canteknyer mcm tuan nyer...pink lagi..i loikee...=)

    ReplyDelete
  3. gugurl mmg cute pakai pink, ada bunga lagi...

    ReplyDelete
  4. kalau dania nampak nie, mesti die kata nak.. kesian dania tau, tak dapat nak beli sebab saiz takder lagi.. beli kasut jerlah..

    ReplyDelete
  5. dania pun beli kaler pink..wedges baby kiko...

    ReplyDelete
  6. Tulah pasal anak pompuan je mesti nak beli pink... MQ pun sampai naik muak asyik pink je brg2 anak MQ... Hehe... Tp comel...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...