Dah ready dah..

hari raya keempat...
dah siap dah masing2 ngan 'baju raya' plus pistol air
pagi2 lagi dah kejut Mummy nak gie mandi kolam
Daddy...dok zzzz lagi
so..Mummy la kena handle dua2
mula2 Daddy memang plan nak bawak gie water park
tapi..Mummy Ayu yg tak nak...
sbb tengah 'P' so..tak selesa la
plus Iris pun flu sikit
so..kalu masuk water park..confirm2 la setengah hari..
so...tak jadi la
mandi kat kolam jer
sbb kami turun awal
so..tak la ramai org lagi
Ian....seronok la dia
kolam itu..kami yg punya
Iris pun....bukan main happy lagi
bermandi manda
tapi..Iris main kat tepi2 jer..
ngan Mummy....
Mummy just duduk kat tepi tu..
snap pic Ian & Iris
sambil2 tengok diaorang mandi manda
layan novel...."Suamiku Encik Perfect 10"
best sangat2
gelak sorang2 la Mummy Ayu kat situ
ok....dah 1 jam lebih dah
so.....
mandi shower kat tepi plak
and....
jom naik bilik.
kejut Daddy..nak gie jenjalan dah

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. dh berzaman zr x masuk bukit merah ni .. last rs nye 8thn lalu kut time dpt tiket pree dr kawn , time tu saat2 bercintan2 dlm perkahwinan lg hehehehe

    ReplyDelete
  2. lama dah x pi....rasanya kena masukkan dalam wishlist jugak ni...

    ReplyDelete
  3. comelnya anak dara u sis...

    geram betul tgk dia...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...