Thank you so much Nuffnang!!!

lama dah tak buat entry pasal Nuffnang
kan Nuffnang Mummy Ayu buat hal
tak tau kat mana silap..tetiba tak leh nak log in
so...Mummy Ayu hantar la ticket
and diaorang pun reply and berbalas email la Mummy Ayu ngan pihak Nuffnang
and finally pagi nie..check email
and diaorang kasi pasword baru (yg mana Mummy Ayu pun dah try tapi tak leh)
and..now.....
dah boleh log in mcm biasa dah
suka..suka!!!
tq to Darren, tq to Anne and tq also to Rachel
diaorang sgt prihatin
kalau lambat reply..mesti say sorry....sgt2 puas hati la ngan pihak Nuffnang

and walaupun hampir 2 bulan gak la tak leh buka Nuffnang
pagi nie buka...tengok..
sementara tak leh bukak tu
Mummy Ayu dapat 1 BE baru
:-)
happy lagi
but dah bertuar jadi ME dah
tapi takpe la kan
still dapat gak
and harap2 pas nie dapat BE baru lagi...
apa pun..
sayang Nuffnang ketat ketat!!!
muah muah!!


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Memang happy la kan dapat log in balik ;)
    Tahniah :)

    ReplyDelete
  2. ambik smp 3 trus dpt be baru..tahniah..aku pn tgh ada 3 be dok running dgn jayanye:)

    ReplyDelete
  3. eh silap tgk..aku ingtkn yg 3 tu BE rupanye dh ME apa2pn tahniah dpt 1 be baru

    ReplyDelete
  4. akak buat mcmn.......nana dah cuba pun xbleh lg.......huhuhuhu

    help me plz....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...